phasan
Üye
Sen iphone o samsung kullanıyor diye kavga ediyorsunuz ya firmalar size bunun için paramı verıyor cevap hayır hiç firma size para vermeyecektir bu konular için kavga etmeye deymezParamız yetiyo çok şükür 6s kullanıyorum. Parası yetip de çöpe atanlar samsung fanları sizihadi git işine şimdi. Samsungu savun sen.
Aynen öyle adamlar samsung samsung diye diye milleti de para tuzağına düşürüyolar adam bana gelmiş burda bilgi vermeye çalışıyo aman kalsın sen bilgi verme bana ben gayet iyi biliyorum samsungun hainliğiniSen iphone o samsung kullanıyor diye kavga ediyorsunuz ya firmalar size bunun için paramı verıyor cevap hayır hiç firma size para vermeyecektir bu konular için kavga etmeye deymez
Kimse kavga etmeye deymezAynen öyle adamlar samsung samsung diye diye milleti de para tuzağına düşürüyolar adam bana gelmiş bursa bilgi vermeye çalışıyo aman kalsın sen bilgi verme bana ben gayet iyi biliyorum samsungun hainliğini
Kavga etmek ile bilgi vermek arasında ince bir çizgi var ama hocam. Anlaşılan biraz aşmışlar o ince çizgiyi .Bilgi vermek tartışmaya giriyorsa evet
Biraz öyle oldu da neyse dediğin gibi kendimi neden yoruyorsamKavga etmek ile bilgi vermek arasında ince bir çizgi var ama hocam. Anlaşılan biraz aşmışlar o ince çizgiyi .
Gio niye gömdün ya huYemin ediyorum şu parası yetmeyip gio, ace, wonder serilerini kullanan alt seviye cihazlarıyla karşılaştırma yapıyorsunuz ya pes! Farklı firmaların o seviye cihazlarına bak bi yada note serisinin bir rakibi var mı yada edge serisi gibi bir teknoloji diğer firmalarda var mı? Hayır gelmiş bana burda s2, s3 diyor o dönemlerde diğer firmlarin düzgün bir telefonu bile yoktu. Htc M serisi s4 ile piyasa çıktı sony Z serisi de öyle. Ondan önce düzgün telefonları varmiymis bak bakalım. Gelmiş burda laf cambazlığı yapıyorsun git htc git iphone kullan. Böyle devam et çöplüğe dönüştürme şurlari saçmalıyorsun şurda
Bi arkadaşta gio vardı o zamanlar bende GALAXY S fena eziyordum ya ekran süper amoled falan benim büyük, kamera falan. Tabi o zamanlar iyiydi yine yani o segmente farklı firmanın telefonu yoktu ki düzgün millet de alıyordu. Hani yalan yok bende Androidde galaxy s te ustalastim romdur roottur hepsini onda öğrendim böyle cihazların böyle getirileri de oluyor güzel bişeyGio niye gömdün ya hu2011 de 500~600 arası para verdim o cihaza. Android dair ne varsa o cihaz ile öğtendim. O zaman Wonder çıktı çıkacaktı galiba. O zaman piyasa da bu kadar iyi orta seviye cihaz yoktu. Ace 800 TL aldı insanlar o zamanlar. Şimdi piyasa çok iyi. 600 ~800 arası GM 4G, Meuzi vs gibi iyi cihazlar alınıyor.
5.1.1 mi ?
Lenovo Vibe S1
Muazzam 6.0 ?
Lenovo Vibe S1
5.1.1 mi ?
Muazzam 6.0 ?
Android 6 guncelleme alacak mı5.0.0 ve hatta bazen 2 GB boşta olduguda çok oluyor baktığımda herhangi bir işlem yapmıyorum kendi optimizasyon u
Yakında marshmallow da verilir
Evet nedenAndroid 6 guncelleme alacak mı
Alacağını bilmiyordum buda benım ki sony M4 aguaEvet neden
M4 aqua ya verilmiyor mu marshmallowAlacağını bilmiyordum buda benım ki sony M4 agua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?