Aliexpress marka araması pek sonuç vermeye biliyor saatlerde. Tavsiyem üreticilerin cihaz için verdiği kodlarla arama yapmanız. Casio öyle çok güzel saatlerini bulduk. 40-50 dolar gibi fiyatları var ama orjinal saatler olma ihtimali yüksek.
Razer mousepad almak istiyorum. Sitede 3-4 dolar. Gayet fazla geri bildirim var ve hep memnun kalınmış. Sipariş sayısı da yüksek. Ama gel gelelimki aliexpressin 3 dolara sattığı mousepad razerin resmi sitesinde 15 dolar sanırım replika. Ama neden bu kadar memnun kalınmış anlamadım
Razer mousepad almak istiyorum. Sitede 3-4 dolar. Gayet fazla geri bildirim var ve hep memnun kalınmış. Sipariş sayısı da yüksek. Ama gel gelelimki aliexpressin 3 dolara sattığı mousepad razerin resmi sitesinde 15 dolar sanırım replika. Ama neden bu kadar memnun kalınmış anlamadım
Koleksiyoncu .Skmei güzeldir
Benim 7-8 ürün aynı uçakta ve hala gelmedi
Evet beyler zafer
Bozuk gelen KZ ED9 kulaklık için satıcı yenisini yolluyor. Bozuk olanıda yapmıştım
25 Temmuzda 5 saat ile diğer siparişlerimi vermiştim. Şu ana kadar 4 saat geldi. Bir tanesi de yakında gelir.
Saatleri üniversitede okuyan oğluma aldım. Hergün birini takmak istedi. Kıramadım.
Ben mesajlarımı hem İngilizce, hemde Almanca yazıyorum. Her mesajıma da mutlaka cevap veriyorlar. )
Yukarıdaki sarı saat çok hoşumuza gitti. Fiyatı da uygun. 5.99$. Eşim için Mavi, Yeşil ve Kırmızısını da sipariş ettim.
Sarı saatin linki: