Alcatel one touch 995 hafıza karti sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel one touch 995 hafıza karti sorunu
Bu cihazi önceden ben kullanıyordum şimdi kardeşime verdim gelelim sıkıntı ya cihaz ilk önce şarj problemi çıkardı şarj aletini görüyor üstde bildirim isigi var o yanıyor ama şarj olmuyordu onu hallettik aradan bi hafta geçti şimdi de hafıza kartıni okumuyor illa tamire mi vermem lazım ki

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Boyle marka telefonlari nerden buluyorsunuz. Hic anlamiyorum.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Boyle marka telefonlari nerden buluyorsunuz. Hic anlamiyorum.

Senin beğenmedin cihaz s2 ayarında onun 1500 tl oldugu dönemler de 700 e falan satiliyordu şimdinin generals mobile discovery gibi ki hala beğenerek kullandığm bi cihaz

- - - Eklendi - - -

Hem siz gidin araştırmadan etmeden düz hesap s4 e işde HTC one para yatırın en iyisi onlar ya

aleranol

aleranol

Üye

Senin beğenmedin cihaz s2 ayarında onun 1500 tl oldugu dönemler de 700 e falan satiliyordu şimdinin generals mobile discovery gibi ki hala beğenerek kullandığm bi cihaz

- - - Eklendi - - -

Hem siz gidin araştırmadan etmeden düz hesap s4 e işde HTC one para yatırın en iyisi onlar ya

Evet en iyi cihazlar high-end veya son çıkan veya en pahalilar oluyor genelde :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Öyle de adam 2 gb ram koyuyor ooo ne cihaz oluyor ama bunlar 1 gb civarini zaten sistem kendi kullanıyor sana kaldi 1 gb demem o ki eyvallah güzel cihazlar da ne gereği var 2 bin tl vermeye s2 bile hala birçok oyunu kaldırır yada bin tl verip LG nin 4 çekirdekli bi cihazi var mis gibi makine şimdi dicen LG nin güncelleme desteği yok eee olmayınca ölüyor mu telefon yoo ben hala 4.0.3 kullanıyorum işimi görüyor mu görüyor yani alismisiz en son model olayına hep en iyisine sahip olma arzusu var sen samsun tip da hemşireyim servis de çalışan bi abla eşiyle beraber gittiler 2 tane s4 aldılar toplam da 4000 tl falan el insaf ya sen o paraya bi buçuk ay çalışıyorsun ha aldi da oyun mu oynuyor yok arama mesajlasma arada internet ve birkac küçük oyun bende yapıyorum onlari benim Alcatel ile ne farki var ama o son model hem pahali da falan fıstık işde

Üst Alt