ALCATEL OT 995 İCS (4.0.4) ROM ( Düzenlenmiş+Root)

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ses kisma+power tuşuna basılı tut. Tel açılınca direk power çek ses kismaya az daha basılı tut. Telefon öyle kalacak hiç bir yere geçmeyecek. İşte suan download modda. Pcye takip cwm yükleme işlemini gerçekleştirin direk cwm açılır.

ayhandi7

Üye
üstad bu romu recovery ile yukledim ama sekilden olusan guvenlik cıktı karsıma çözemiyorum

ayhandi7

Üye
recovery ile romu yukledim ama karşıma sekilden olusan guvenlikcıktı gecemedim orayı ve tekrar eski roma dondum. guvenlilk kısmını nasıl gececegimi soyler misiniz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
recovery ile romu yukledim ama karşıma sekilden olusan guvenlikcıktı gecemedim orayı ve tekrar eski roma dondum. guvenlilk kısmını nasıl gececegimi soyler misiniz

Isterseniz orjinal 4.0.4 kurun galiba backupta özel Dosyalar var eve gidince düzenleyeceğim. Orj 4.0.4 kurarsaniz rootu anlatabilirm

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
uzun bir aradan sonra güncelleme alabilir :ehe romu arakadaşım geliştiriyor, ben yardım ediyorum. istek varsa alalım.

kocenes97

Üye
sağolasın yukleyenler yorum atarsan sevinirim =)
Benim Alcatel ot 995 telefonum var telefonumda 4.0.4 android surumu var ama telefonumu bir turlu rootlayamadim.Cok program denedim ama bir turlu olmadi.Daha once tablet ve telefon rootlamistim ama bu olmadi.Root atip rom yukleyecegim.Bana yardimci olursan cok sevinirim.
Benim Alcatel ot 995 telefonum var telefonumda 4.0.4 android surumu var ama telefonumu bir turlu rootlayamadim.Cok program denedim ama bir turlu olmadi.Daha once tablet ve telefon rootlamistim ama bu olmadi.Root atip rom yukleyecegim.Bana yardimci olursan cok sevinirim.
Daha sonra wipe data, wipe cache yapın. bitince backup and restore/restore kısmana gelin ve alcatel_ics_root dosyasını seçin

Yükleme başlayacak...

Bitince advanced/ fix permissions yapın reboot system nowu seçin tel yeniden başlayacak..
Bu adima kadar geliyorum ama alcatel_ics_root dosyasi gozukmuyor.Yardimci olursaniz cok sevinirim
Isterseniz orjinal 4.0.4 kurun galiba backupta özel Dosyalar var eve gidince düzenleyeceğim. Orj 4.0.4 kurarsaniz rootu anlatabilirm
Daha sonra wipe data, wipe cache yapın. bitince backup and restore/restore kısmana gelin ve alcatel_ics_root dosyasını seçin

Yükleme başlayacak...

Bitince advanced/ fix permissions yapın reboot system nowu seçin tel yeniden başlayacak..
Bu adima kadar geliyorum ama alcatel_ics_root dosyasi gozukmuyor.Yardimci olursaniz cok sevinirim

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
zaten romu yüklemeyin özel dosyalar var ve açmanız için wipe data factory yapmanızı gerektirir.

kocenes97

Üye
zaten romu yüklemeyin özel dosyalar var ve açmanız için wipe data factory yapmanızı gerektirir.
Yardim edecek misin.Ben sana daha kolay yoldan nasil ulasirim.Facebook felan?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Rootun falan nasil yapildigini hatirlasam yardimci olurum ama konunun sahibi ben degilim; arkadasim. ona bir sorayim ben size donerim.

wuj89121

Üye
Merhaba, güncel rom var mı?

Üst Alt