Air Phone no.1 Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
Air Phone no.1 Yardim
oncelikle merhaba biliyorum bu konunun yeri burasi degil diger konulara kimse bakmiyor Neyse gecen hafta air phone no .1 aldim telefondan oldukca memnunum fakat aklima takilan birkac soru var bbu ttelefona nasil oyun yuklerim bazi sitelerden birkac oyunindirdim ama kuramiyorum 2. sorum youtube facebook gibi sitelerden nasil video izlerim videoya tikladigimda adobe flash player yuklememi istiyor bu tel icin flash player varmi varsa nasil kurarim ardimci olanlara simiden tesekkurler

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
yardim eden yokmu yapmayim arkadaslar kimse anlamiyormu bu telden

Ocean258

Ocean258

Üye
bı telefoncuya gıt ona program atıolar ordan youtube da facebookuda ındırebılıosun oyunlarıda bedavaya ındırıosun benım arkadas oyle yaptırmıstı.. hıc ugrasma kendın orda ogrenırsın ondan sonrası basıt

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim en iyisi telefoncuya goturmek olucak

technoblue

technoblue

Üye
bu telefonu ilk defa duydum. nette biraz araştırdım ama pek bi bilgi bulamadım. program atılması gerek sanırım ama arkadaşın dediği gibi bunu ancak cihazı tanıyan bir telefoncu çözer sanırım.

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonu 2 tane telefoncuya gosterdim anlamadiklari solediler telefonu biraz kurcaladim app store diye program var orda oyunlar var direk kuruyorsun ama oyunlar kotu daha iyi oyunlari nerden bulabilirim

yareodigiy

Üye
Selam arkadaşım bende de bu telefondan var fakatben pc ye bağlayamıyorum usp girişini takınca şarj oluyor pc görmüyor nasıl dosya atabilirim telefona ?_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt