Airphone No.1 Yardim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
Airphone No.1 Yardim!
oncelikle merhaba 1 hafta once Airphone no.1 aldim telefondan oldukca memnunum Fakat aklima takilan birkac soru var Oncelikle bu telefona nasil oyun yuklerim Youtube Facebook gibi sitelerden nasil video izlerrim Yardimci olan arkaddaslara simdiden tesekkurler

----------Eklendi @ 13:42:50 ---------- Yazıldı @ 13:10:26 ----------

arkadaslar yardim edecek yokmu

----------Eklendi @ 15:29:23 ---------- Yazıldı @ 13:42:50 ----------

hadi ama kimse bilmiyormu

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kac saat oldu yardim eden yok kimse anlamiyormu bu telefondan

fenerup

Üye
oncelikle merhaba 1 hafta once Airphone no.1 aldim telefondan oldukca memnunum Fakat aklima takilan birkac soru var Oncelikle bu telefona nasil oyun yuklerim Youtube Facebook gibi sitelerden nasil video izlerrim Yardimci olan arkaddaslara simdiden tesekkurler

----------Eklendi @ 13:42:50 ---------- Yazıldı @ 13:10:26 ----------

arkadaslar yardim edecek yokmu

----------Eklendi @ 15:29:23 ---------- Yazıldı @ 13:42:50 ----------

hadi ama kimse bilmiyormu

java tabanlı oyunlara bakacaksın dostum ekranın kaç pixselse ona göre ayaracaksın oyunları örnek 960 x 640 java oyunlar falan diye arat zaten sendeki telefonda özelliklere göre 960 x 640 :) internet olayına gelince video yani java tabancı youtube programı var onu indir kur izleyebilirsin sanırım facebooktan izlemek için flash player lazım java bulamazsın sanırım browser bakacaksın özel java destekli bi operayı dene derim telefonundan m.opera.com gir ordan indir kur belki izlersin umudum yok benim tabi

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
anladim arkadasim fakat internetten indirdigim oyun & programlari kayit ediyorum fakat hicbiri acilmiyor sadece app store diye program var ordan indirdiklerim kuruluyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt