Air Phone No:1 Çin Malı İphone Yardımm...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madein67

Üye
    Konu Sahibi
Air Phone No:1 Çin Malı İphone Yardımm...!
Herkese merhaba;

1-2 hafta önce air phone no 1 aldım, telefondan memnunum ama program falan yükleyemiyorum. Pc'ye bağladığımda sadece yığın depolama aygıtı olarak görüyo. Geçenlerde navigasyon atmak istedim igo my way.ipa ama açmadı. orjinal iphonelara itunes vb. programlarla oyun program v.s. atılıyor, bunlara nasıl atılıyor? Telefonun çoğu özelliğini çözdüm ama bi bunu beceremedim. 2-3 gündür araştırıyorum orjinal iphonelara jealbreak yapıldıktan sonra program yükleniyormuş, bunlarda jealbreak sorunu yok galiba direk kırılmış mı geliyolar? Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Madein67

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bilgisi olan yok mu yahu?

realizm25

Üye
merhaba kardeşim aynı telden bende kullanıyorum telefon oldukça iyi hatta super ama sadece java uygulamaları çaliştirabilirsin air phone no 1 lerde .ipa vs çalişmaz kolay gelsin.

canrasco

Üye
arkadaşlar merhaba.
ben İzmir'de ikamet ediyorum. Ben de bu telefondan temin etmek istiyorum nereden satın alabilirim?.
Siz nereden aldınız acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim.:)
Birde telefon hakkındaki görüşlerinizi yazablirseniz çok sevinirim.Özellikle touch screen özelliği kullanım kolaylığı ile ilgili.

mstasdelen

Üye
arkadaşlar bende bu telden istiyorum. nerden aldınız ve fiyatı nedir. lütfen cevap yazın.

kaptancanali

Üye
mrblar öncelikle bu cihaz bu aralar sahibinden.com ve gittigidiyor.com da satılıyor bende bu cihazdan kullanıyorym arama kayıdı yapması için ne yapmamız gerekiyor. Telefon gerçekten süper ama arama kayıtı yaptıramadım bir türlü şifresimi ne varmış

berkk-67

Üye
fıyatı 200 tl ve 300 tl arası deışıyorrr

hamit45500

hamit45500

Üye
merhaba 1 hafta once bu telefonu aldim ve cok memnum dokunmatigi falan super fakat kafamda birkac soru var telefona nasil oyun yuklerim youtube facebook gibi sitelerde nasil vvideo izlerrim yardimci oluursaniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...