Açılmayan Nokia Telefonlara Ölü Yazılım Atma %100 Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

orcun58

Üye
ben yapmaya çalıştım ama ne yazıkki olmadı :( 5800 var bende Pooling phone... diyor o sırada telefonun ekranında gri bişiler oluyor ne yapmalıyım ??

aynı sorun bendede var ne yapmalıyım :(

Jackie^s

Üye
Arkadaşlar flash proğramını nasıl çalıştıracağız ?

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

bsliali

Üye
çalışmıyor be adam gibi paylaşım yapsanız iyi olcak :S

wblocker

Üye
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!

böyle bir hata alıyorum lütfen yardim edin

bsliali

Üye
arkadaşlar navifirm 0.3 yazın googleye indirip açın programı orda tüm nokialar için tüm yazılımlar mevcut üstelik orjinal ordan indirin yazılımı denilenleri yapın jafdaki sorunsuz çalıştı ben şahsen bugün yükledim bozuk telefonuma yazılımı

enteresanes

Üye
6600 da olurmu?

tolga72

tolga72

Üye
N70 telefonuma flash atarken yarıda kaldı telefon açılmıyor, bilgisayar telefonu tanımıyor.
box aleti olmadan sadece dku2 kablo ve ponex ile telefona ölü flash atabilirmiyim ?
[email protected]_

tolga72

tolga72

Üye
cevap verecek biri yokmu. ?

tolga72

tolga72

Üye
aa-tolga kablodan olma ihimali olabilir.
çünkü kablonun orjınal olup olmadığını bilmiyorum.
neyse yardımların için teşekkür ederim.
son srüm flash dosyamı alıp telefoncuya gittim ve box ile flashımı attırdım 10 tl verdim

yildizlimemet

Üye
ben tele yazılım atmaya calışıyorum jaf tan ama yesil yanan lar bnd yanmıyo dıl kodları kendiliğinden çıkmıyor 6303 için jaftan olu yazılım atma anlatır mısınız lutfenn

tolga72

tolga72

Üye
Yeşil olması için gerekli flash dosyalarının
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX dizinide olamsı lazım burada flah dosyası yoksa yeşil olmaz
Not: RM-XXX klasörünün ismini telefonunun batarasının altında yazan RM- kodu ile değiştirmelisin

------ ALINTIDIR denemedim----- Olabileceğine inanıyorum DENE-------------------------------

Jaf 1.98.65 İle Flash Atarken Phone Not Found Hatasına %100 Çözüm
Phone Not Found Hatası Çözümü Çok Kolay Merak Etmeyin

Jaf Programını İndirip Kurun Ve Emülatörü Masa Üstüne Attıktan Sonra,
telefonunuza uygun Nokia Pc Suiteyi Kurunuz Fakat Kurulum Esnasında Keslinlikle Telefonu Pc Ye Bağlamayın
Çünkü Program Ön Driverleri Yani sürücüleri Kendisi Yükleyecektir.
Program Kurulduktan Sonra Telefonu Usb Kablonuz İle Bilgisayara Takın
Telefonunuz Size Usb Modunu Soracaktır Sizde Pc Suite Diyeceksiniz.
Biraz Bekledikten Sonra
Pc Suite Programını Açınız Telefonuzu Bağlanmak İçin Buraya Tıklayın Diyecek Sizde Kablo Bağlantısını Seçeceksiniz
Bundan Sonra Sağ Alt Köşede Sürücülerin Yüklendiği Göreceksiniz Size Sürekli Uyarı Verecek
Eğer Donanım Yüklemesi Sırasında Hata Oluştu Yazılım Düzgün Çalışmayabilir Derse Bilgisayarınızı Yeniden Başlatınız Ve
Yukarıda Yazmış Olduğum İşlemleri Tekrardan Yapınız İşlemleri Başarı İle Yaptıktan Sonra

JAF klasöründeki C:windows/system32 ye kopyalanması gereken Bütün Dosyaları kopyalayınız
Artık ''Phone Not Found'' Hatası Olayı Çözülmüştür.
----------------ALINTIDIR denemedim------------------------------------

erolkan

erolkan

Üye
Error reading phone init data.. böyle bir uyarı çıkıyor..ne yapmam lazım..yelefonum n95

bymehmet_92

Üye
kardeşim allah razı olsun senden telefon gitti diye oldum oldum dirildim sonunda hallettim orjinal yazılımı yukledim kardeşim eline saglık konu için allaha emanet ol ama ben akıllanmıcam gene fw atcam :D

ze roberto

Üye
Nokia 6700 classic listede yok ne yapmam gerek ? telefon sifir daha 1 haftalik kapandi acilmiyor gri fonlu isik geliyor ekrana baska bisey yok

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle Çalışıyor Daha Önceden Kullandığım Nokia 5320 XM Vardı Açılmıyordu Phoenix le Denedim Olmad Jaf İle Denedim Sonunda Çözdüm Telefonu Garantiye Vermeye Gerek Yok

tolga72

tolga72

Üye
resimden anlaşıldığı gibi fbus kablo ile yapmışsın.
usb kablo ve box aleti olmadan yapılırsa başarılı olunabilirmi ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Legend King

Legend King

Üye
Teşekkürler

Üst Alt