Allah razı olsun arkadaşım verdiğin programlar sayesinde dün ölen
6288'i hayata döndürdük yorum yazmadan olmaz tabi.
Telefon dün oyun açıldığı sırada kapandı, açmaya kalkınca 3 kere peşpeşe açılmaya çalışıp kapanıyodu, servise götürüp para bayılcaktım, bugün internette öylesine araştırırken bu yazıya ulaştım, uygulamaları kurdum laptopda win7 vardı yemedi, winxpli masaüstü pcye verdiklerini kurdum eski nokia pc suite vardı usbden telefonu görmüyodu hep yarım kalıyodu, sonra en son versiyon nokia pc suite kurdum ayrıca belki 6288 için başkasına lazım olur RM yazılımlarından RM-78_0643_6280.exe isimli olanı indirdim (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) ve telefon hiç açılmıyodu aynen anlattığın gibi yaparak sıfır yazılım yükletmiş olduk telefon önce test mod görünüyodu onuda programda normal mode yaparak hallettim şuanda telefon ilk hali gibi türkçeyide ayarladım tamamdır tekrardan sağolasın...
Yüklenen RM-78_0643_6280 yazılımının seçeneklerinde farklı versiyonları var ben listeden telefonun pilinin arkasında yazan EURO-C TURKEY WHITE
0541865 seçtim (telefon beyaz) birde telefona 1 kere bastığınızda program yinede telefonu bulamıyosa nokia pc suitein en son versiyonunu kurmamış olabilirsiniz dikkat etmek gerek..