Açılmayan c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Açılmayan c6-01
Telefonumda şebeke sorunu var çekmiyor hi. Yarın servise götürcektim telefon birden bi kapandı bida açılmadı açmaya çalsııyom ekran geliyor donup kalıyor kapanıyor nokia yazısı gelmeden daha öncedende gitti servise telefonda cift modda çekmiyordu gsm de çekiyordu dedm böle sorunu var hoparlörü patlak yapmadan gönderdiler 3 haftada nasıl tavır koymam gerekir genpaya

Türe

Türe

Üye
Isyan cıkar , kararlı ve kendınden emın gozuk ve gozlerını korkut bıraz ;)

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ordakiler çalışan sen ben gibi ne gibi tavır koysam ne faydası olur ki adamın umrunda olmucak istedigmi desem tamam dicekler geççekler

qsaw

qsaw

Üye
hard format atmayı denediniz mi?

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
denemedim telefon açılmıyor kablola denesem bile yazılıma zarar verme gibi bi ihtimalim var ben bu telefonu 600 liraya aldım daha taksiti bitmedi onuda yaptım mı derler kullanıcı hatası garantiden çıktı ellerine koz vermiş olurum benim anladıgma göre bu telefon hatalı üretim sonucu böyle yapıyor nasıl bi araba alırsın araba tekler kalır 0 araba götürürsün yenisini vermeleri lazım buda aynı olması gerekir yani telefonun hatalı oldugu ortada bunu nasıl degiştirtcem yapcaklar yine 2.3 hafta sonunda alcam yine aynı sorun olcak bu şebeke çekmeyen bi telefon çöpe at diyolar işe yaramaz diyolar varmı bilginiz

SilentOne

SilentOne

Üye
sen davanın sonuna kadr dur yeter kardeşim

qsaw

qsaw

Üye
denemedim telefon açılmıyor kablola denesem bile yazılıma zarar verme gibi bi ihtimalim var ben bu telefonu 600 liraya aldım daha taksiti bitmedi onuda yaptım mı derler kullanıcı hatası garantiden çıktı ellerine koz vermiş olurum benim anladıgma göre bu telefon hatalı üretim sonucu böyle yapıyor nasıl bi araba alırsın araba tekler kalır 0 araba götürürsün yenisini vermeleri lazım buda aynı olması gerekir yani telefonun hatalı oldugu ortada bunu nasıl degiştirtcem yapcaklar yine 2.3 hafta sonunda alcam yine aynı sorun olcak bu şebeke çekmeyen bi telefon çöpe at diyolar işe yaramaz diyolar varmı bilginiz
evet çekmeyen telefon çöp oluyort ama merak etme aynı sorun yüzünden 3 kere baş vurursan 0 ını verirler

uran22

Üye
gelin şu nakia yı basalım!

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyom yani dünya devi olmuş senelerin nokiası ben gidip androite televizyon buzdolabı yapan marka almıyom işinde uzman telefon alıyorum dünya para veriyorum sonunda beni kazancana kaybediyorlar yaptıkları hizmetle 4 gün daha beklese telefon orda para aidesi yapcaklar telefonu yapmadan gönderiyolar anlamıyom bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...