Çekmeyen c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsaRTy

AsaRTy

Üye
Aynı Sorun Bendede Var . 4 Ay Önce Almıştım ilk 3 Ay Çekti sonra 3g Şebeke Gelmiyordu. Baktım Olacak Gibi Değil Geçen Salı Günü Servise Gönderdim Bekliyorum . İnşalla Çözebilirler

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Ben bu c6-01 3g 3.5g sorununu çok duymaya başladım.Genel bir sorunumu var acaba c6-01 in

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Tüketici hakları diyorsunuz elimizde belli bi belge yok bişey yok sadece telefonu verdigin zaman sana takip formu veriyo almaya gittiginzide size sadece telfon veriyolar sicile işleniyor ama belgelendiremiyosun yeni telefon istemiyorum parasını istiyorum ben bunu haketmem için 3 defa göndermem mi gerekiyor kesin olarak ne gibi tavır koycaz bunlara

Dostnametr

Üye
Tüketici hakları diyorsunuz elimizde belli bi belge yok bişey yok sadece telefonu verdigin zaman sana takip formu veriyo almaya gittiginzide size sadece telfon veriyolar sicile işleniyor ama belgelendiremiyosun yeni telefon istemiyorum parasını istiyorum ben bunu haketmem için 3 defa göndermem mi gerekiyor kesin olarak ne gibi tavır koycaz bunlara

Yahu canım kardeşim.3. defa gönderceksin Geldikten sonra tekrar sorun yaparsa aldığın yere gidip değişim istiyorum diyeceksin bukadar basit.Elinde belge var yok önemli değil.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
degişim degil parayı isticem ben degişim dedigin zaman sadece anakartı degiştiriyolarmış yine sana aynı telefonunu sıfır diye veriyolarmış

Dostnametr

Üye
degişim degil parayı isticem ben degişim dedigin zaman sadece anakartı degiştiriyolarmış yine sana aynı telefonunu sıfır diye veriyolarmış

Alakası yok.Para istersen daha mantıklı tabi cihazını değiştirir başka cihaz alırsın belki ancak anakart değiştirseler de şebeke düzelmez.Ne sebep oluyor o soruna bilmiyorum ancak şebeke sorunu yapan bir telefonun tamir edildiğini görmedim daha.3-4 kez başıma geldi hep çöp oldu teller.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
sagol tskler

SilentOne

SilentOne

Üye
bende 3 kere gndrtıcem bkalm bir skntı olursa para iadesi isteyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt