Çekmeyen c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Çekmeyen c6-01
Telefonu aldıgım günden beri gsm den baglanıyorum çift modda ve 3g de çalısmıyor çekmiyor telefonu bu sorundan verdim onarıldı diye geldi bugun servisten ve bu sefer hiç çekmemeye basladı gsm alıyorum çekmiyor çift moda alıyorum çekmiyor hiç çekmiyor 6.7 saat böyle gitti bi ara geldi sonra yine gitti ne yapmam gerekiyor hattımı baska tele takınca çekiyor benim telefona baska hat takınca çekmiyor

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
O telefon artık iflah olmaz.Bir telefon çekmemeye başladıysa tamir olmuyor.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ee napcaz telefon daha yeni temmuzdan beri böle kullanıyom alıgım gündn beri ne demek bu dedigin açıklarmısın

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
ee napcaz telefon daha yeni temmuzdan beri böle kullanıyom alıgım gündn beri ne demek bu dedigin açıklarmısın

Dostum çok başıma geldi.Tamir edilir ancak eninde sonunda tekrardan sorun yaşanır.Sen telefonu yine servise gönder 2 olacak.Aynı sorunu bir daha yaşarsan sana 0 telefon vermek yada değiştirmek zorundalar.Vakit geçirmeden yolla.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
2 . defada mı yoksa 4 defada mı bu olay onu tam olarak biliyomusun

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
peki bunlar bize kayıt formu vermiyo sadece agrıza oldugunu söyleyen bzm dedigmiz forum veriliyor tamir detayıdır tamir olduguna dahir bişey vermiyolar nasıl ispatlıcaz

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
peki bunlar bize kayıt formu vermiyo sadece agrıza oldugunu söyleyen bzm dedigmiz forum veriliyor tamir detayıdır tamir olduguna dahir bişey vermiyolar nasıl ispatlıcaz

Telefonunun siciline işleniyor merak etme.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesm sagol

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tüketici hakları kanalı ile ücret iyadesi talep et bence ...

SilentOne

SilentOne

Üye
bende telefon açık ama biri beni aradıqı zamn çağrı ekranı yok sanki hiç kimse aramıyrmus gibi neden olabilir bi 1 kere oldu fabrika ayarına aldım düzeldi 2kez oldu bataryay çıkarttım simi çıkarttım taktım geri düzeldi bidha sebe olursa napem

m.edip

m.edip

Üye
bende telefon açık ama biri beni aradıqı zamn çağrı ekranı yok sanki hiç kimse aramıyrmus gibi neden olabilir bi 1 kere oldu fabrika ayarına aldım düzeldi 2kez oldu bataryay çıkarttım simi çıkarttım taktım geri düzeldi bidha sebe olursa napem
ben servise verdim benzer sorun bendede vardı. arama yapınca ya da gelince ekran kararıyo bişey görünmüyordu

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım şebeke sorunu veren telefonlar yapılamıyor malesef sen aynı sorundan ötürü servise gönder sana yenisi gönderilcek ama ne zaman gelir orasını bilemem çünkü senin telefonu teste tabi tutuyorlar eğer gerçekten şebeke sorunu varsa gönderiyorlar

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Nokya iste ne yaptıgı belli olmaz

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bende de 5800 vardı 3 defa garantiye yolladım şebekeden dolayı 1 hafta içerisinde bana yepyeni telefon gönderdiler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
1 kere daha yolluyorsun.yüksek ihtimal yapamayacaklar zaten..ardından tüketici hakem heyetine başvuruyorsun sonra maceralı süreç başlamış oluyor. rastgele :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bilmiyom allahın hakkı 3 tür diyom bidaha olursa gondercez ya 3 kere gondercem hemde gelsin bidaha gelsin bidaha sonra versinler yeni telefon

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dostum o ekran kararma şeysi bende de var yani sensörle ilgili bir durum galiba.arıza olduğunu sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt