[ACİLLLL] Zero facebook para gidio

Sponsorlu Bağlantılar

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
[ACİLLLL] Zero facebook para gidio
arkadaşlar mrb zero facebook bildiğimiz üzere ücretsiz bi uygulama ama bnde telefonumdan turkcell wap ayarları yapılmış olarak sorunsuz bi şekilde giriorum çıkıorum para gitmio başlarda tekrar tekrar girip çıkıorum sorun yok ama bazen girip çıktığımda 50 kr gidio ve iki saatte kalsam 1 dk da kalsam 50 kr gidio ne iş anlamadım arada sırada para gitmio bazen gidio ve para gidersede hep 50 kr gidio yeter artık şu güzelim uygulamadan faydalanamıcam mı :vur yardımlarınızı bekliorum

kol@j

kol@j

Üye
kardeş
sen telefondan nete girince 5o kr gidiyor.
ama 50 kr ne kadar lık veri için 1 mb herhalde... sen 1 mb'ı dolduncaya kadar o 50 kr içerisinden sayılıp para gitmiyor.
1 mb aşılınca 50 kr bi daha üşülüyor. ta ki o 1 mb. da kullanılıncaya kadar.
sen gene 4440532 yi ara durumu ayrıntılarıyla bildir.
bir de şu linki incele
http://www.maxicep.com/avea-servisleri-3g/avea-internet-ucretsiz-353325.html
hayırlı forumlar

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
abicim dediğindn gerçekten hiç bişi anlamadım linkide inceledim ama pff:ağlarım:

kol@j

kol@j

Üye
1 mb ı örnek olarak vermiştim
50 kr la kaç mb indirebiliyorsun ?
50 kr peşin alınıyor senden. daha sonra 50 kr luk bilgiyi sen indirinceye kadar bir dah ücret alınmıyor senden
ta ki 50 kr luk kullanılıncaya kadar. ondan sonra bir 50 kr daha aynı sistemle gidiyor.gene 50 kr luk bilgi bitinceye kadar.
bu tabii ki bunlar tahmin en doğru cevap 4440532 de
tamam mı şimdi ?

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
anladım her girişimde 250 kb civarı dolduruorum sanırım ki 3 4 seferde bi gidio anladım :oke: da ne yapıcm ama bu böle mi gitcek bi çözümü wardır illaki müşteri hizmetlerindede canlı birine ulaşana kadar canı çıkıo insanın:d:

--------------- Ekleme ---------------

abicim geniş çapda araştırma yaptım tahminin doğru mb başına 50 kr turkcell interneti ii de bn zero facebook kullaınorum neden böle bi durum war ki arkilerimin hiç böle bi problemi yok rahat rahat girip çıkıolar bnde normal internet gibi para gidio yha:off:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
sen operatorlerın kazıkcı oldugunu bılmıyorsun bu zamanda kımse gunahını bıle vermez bunu unutma kardes

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
sen operatorlerın kazıkcı oldugunu bılmıyorsun bu zamanda kımse gunahını bıle vermez bunu unutma kardes

abi haklısında hiç parası gitmeyen arkadaşlarım var girp çıkıolar tın yok bende ise vah vah :ah

Larock

Larock

Üye
ücretsiz olması gerekiyor. yani zero.facebook.com adresine turkcell wap ile girdiğinde kesinti yapmamalı. ben denedim ama bende internet paketi olduğundan belli olmuyor. müşteri hizmetlerini bi ara sor istersen.

ilo53

ilo53

Üye
tl dusuyo musterı hızmetlerını aradım benımde dustu bugun aradılar hangı tarıhlerde dustu tarıhı soyledım dedıler bız ınceleyıp sıze gerı donus yapıcagız

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetlerini aradım kız yha 31 mart tarihinde kampanyamız bitmiştir diyo bende zero face dedim aa öle mi dio :kop: iki dk bekleyin ben sizi danışman arkadaşlara yönlendircem dedi sinirden kapadım 2 saat bekletiolar bu nedir arkadaş yha :d:

karasovalye2205

karasovalye2205

Üye
Arkadaşım Ben bgün itibariyle girdim(01.06.2010) hiçbir ücret ödemedim o 50krş sadece fotoğraflara videolara(link olarak gözükür zaten)tıkladığında gidiyor.Başta belirmişler zaten sadece bildirimleri mesajları okuduğunda hiçbir ücret ödemiyosun ama kesinlikle fotoğraflara bakmıycaksın(linklerine tıklamıycaksın)

Evan

Üye
Açıklamada, günlük kampanyalar dahilinde tüm Turkcell'lilerin, günde 3 lira, gençtarifelilerin ise sadece 50 kuruşluk internet kullanımı yaptıklarında, herhangi bir başvuru gerekmeksizin gün sonuna kadar 15 MB ücretsiz kullanım hakkı kazandıkları belirtildi.

RepresentativE

RepresentativE

Üye
arkadaşlar sadece wap değil isterseniz internetle bağlantı kurun ücret alınmıyor
ben kullanıyorum 5800 da cepten internet seçeneğiyle herhangi ücret alımı olmuyor

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell sorunum hakkında aynen şu şekilde cvp yazdı

5319268052 numaralı hattınız ile, şeklinde bağlantı yaptığınızda TL düşüşü yaşıyorsunuz. Bağlantınızı 0.facebook.com olarak yaparsanız TL düşüşü yaşanmıyor.
Hattınızdan TL düşüşü yaşadığınız zamanlarda şeklinde bağlandığınızı belirtmek isterim.
Saygılarımızla,
TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Deniz AYHAN
Müşteri Çözüm Merkezi

şimdi aklıma bişey geldi.Ben zero face uygulaması başlamadan önce cepten facebooka girmiştim üyelik bilgilerim vs. telde kayıtlıydı. zero face uygulaması geldikten sonra 0.facebook.com olarak adres çubuğuna yazdım telden ve direk benim profilime bağlandı şifre felan istemeden.Acaba bununla ilgili bi durum olabilir mi _?

abdül21800

abdül21800

Üye
0.facebook.com dan girilince gitmmesi gerkir

pcman34

pcman34

Üye
bnde de öyle oluyo kfer ettm turkcell e snra kpadım arkilerimden giriyom zaten çoğu zmn da free wifi buluyom XD

ibrahii

Üye
Erişim noktasını wap seç o zaman gitmiyor

punqermojo

Üye
resmleri açıomsın ? resmler açıosan hertürlü gider

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kesinlikle kontor kesintisi olmuyor , siz resim vs linke falan tıklıyorsunuzdur.0.facebook.com dan girdiğinize emin olun,ayarlarınızı da göz atın..

zenin

Üye
Arkadaşım bundan 1-2 hafta önce aynı sorun bende de oldu, 0.facebook.com adresinden bağlanıyorum, kontorum hiç olmadığı zaman düşmüyor fakat kontorum olduğu zaman RESİMLERE VE LİNKLERE tıklamasam dahi 50kr düşüp duruyor, hemen aradım müşteri hizmetlerini bana ilgileneceklerini söylediler bende yine sallamazlar dedim,

ertesi gün cep telefonuma mesaj geldi hattınız incelendi 3TL transfer edildi diye 3 lira gönderdiler bana, yani kendi hataları olduğunu kabul ediyorlar..