Canlı Online Bilgi Yarışması (Para Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

piton13

piton13

Üye
    Konu Sahibi
Canlı Online Bilgi Yarışması (Para Ödüllü)
Evet yanlış duymadınız gerçekten online bilgi yarışması belirli günler ve saatlerde gerçekleşmekte olan bilgi yarışması.
Türkiye nin her yerinden katılan ve aynı anda arkadaşlar var sorular aramızda kalsın bazen gerçekten kaz.k geliyor. Uygulamayı yükleyip kayıt oluyoruz kayıt olurken referans olarak beni gösterirseniz sevinirim referans kodu: cikorita
Önce uygulamamızı indiriyoruz işte linki:



Buraya kadar herşey tamam ama yarışmaya nasıl katılacam der gibisiniz

hemen sağ üst köşede yarışmada toplam dağıtılacak olan miktar var ve altında sıradaki yarışmanın hangi gün ve saatte olduğu yazmakta yarışma saatinden en az 5 dk önce uygulamayı açıp yarışmaya kayıt olmanız şart aksi halde seyirci olarak katılıcaksınız.
oyunda 3 adet joker var
1. can bilemediğiniz soruyu pas geçip o soruyu cevaplamış olarak sayıyor.
2. si çift cevap hakkı 2 şıkkı seçmenizi sağlıyor
3. joker ise yanlış olan 2 seçeneği elemenize yardımcı oluyor.
Ee buraya kadar tamam da 200b 300b kişi arasından nasıl birinci olacağım yada nasıl para kazanacam der gibisiniz yarışmada eğer yanlış şıkkı seçerseniz elenirsiniz ve her soru için süre ortalama 12 saniye ayrıca canlı dedim ya canlı spiker okuyor soruları okuyacam diye uğraşmaycaksınız.
Şimdi asıl sorunuzu cevaplayım her soruda elenen arkadaşlar olucak ve 1. liğe doğru giderken en az 2000 kişi arasına girmeniz gerekiyor.

işte sıralama böyle. Her elediğiniz rakip nakit para demek para demişken gelin bide para mevzusunu konuşalım.
Para çekmek için hesabınızda en az 50 tl olması şart hesabınıza 2 iş günü içerisinde paranız yatmakta şayet olurda 1. olup büyük ödülü alırsanız telefonunuz açık olsun çünkü teyit etmek için irtibata geçiçekler sizinle yani direk olarak uygulama hesabınıza yatmıyor sizinle konuşup bir kaç soru soracaklar sanırım tam olarak bilgim yok bu konuda.
Peki paramı hesabıma nasıl aktaracam diye sorarsanız ana ekranda kazancın sayfasına tıkladığınızda sizi böyle bir sayfa karşılayacak:

buradan istediğiniz şekilde çekebilirsiniz.
Herkeze bol şanslar.. Konuyu android oyunlar > diğer oyunlar kısmına açacaktım ama oyundan çok geçek bilgi yarışması olduğu için buraya açmaya karar verdim. (Bunca emeğin karşılığı olarak referas kodumu girerseniz sevinirim: cikorita)
 
piton13

piton13

Üye
    Konu Sahibi
34 kişi okumuş 1 kişi yorum bile yapmamış
 


Üst Alt