serinaga
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 - Skype yükledim. Gayet güzel sorun yok çalışıyor.
2 - Kendim belle yüklediğim zaman direk e-posta ayarladım.sorun yok.
3 - Wifi ve 3g bağlantılarınsa sorun yok herşey gayet iyi
Başka sorun varsa halledelim serin ağam
ben ozellikle mail olayini cok sevdim. Gayet hizli olmus.eskiden resimler falan yavas yuklenirdi simdi tam tersi, Cok hizli olmus
skype enson nezaman kurdun birde nerden kurdun?benim N8 belle yukledimde calismiyordu.demekki telefonu servise gonderince cikti1 - Skype yükledim. Gayet güzel sorun yok çalışıyor.
2 - Kendim belle yüklediğim zaman direk e-posta ayarladım.sorun yok.
3 - Wifi ve 3g bağlantılarınsa sorun yok herşey gayet iyi
Başka sorun varsa halledelim serin ağam
skype enson nezaman kurdun birde nerden kurdun?benim N8 belle yukledimde calismiyordu.demekki telefonu servise gonderince cikti
skype benim vazgecilmezlerimden bir voip prosu valla ben her denememde calismadi ama 1 hafta icnde yeni belle uyumlu ciktiysa bilemem.deneyin olmazsa geri donus mumkun anna'ya.birde ben belli olmayan bir yukleme yapmam.benim kendimin cfw var onu kuruyorum.benim n8 belle konumu gormediniz heralde http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.htmlHadi yaw kurtuluş ağam çalışmama ihtimali var mı ki ??? Spartuas kardiş sen belleyi nassı kurdun ? Madness kardeşin verdiği rofs2 ve hackli uda ile mi ? Yaw huylandım şimci, başka var mı arkadaşlar SKYPE kuran Belleye ???
skype benim vazgecilmezlerimden bir voip prosu valla ben her denememde calismadi ama 1 hafta icnde yeni belle uyumlu ciktiysa bilemem.deneyin olmazsa geri donus mumkun anna'ya.birde ben belli olmayan bir yukleme yapmam.benim kendimin cfw var onu kuruyorum.benim n8 belle konumu gormediniz heralde http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html
arkadaslar skype belle ile calismiyor uyumlu degil.
Ali abicim bırak sorgulamayı yükle şu belleyi artık
Oooo FATİH buradamıydın Yahu ??? Kafam karıştı walla, SKYPE benim için önemli, bi yükleyip baksana yaw sana zahmet çalışıyor mu ? Spartuas çalışıyor demiş, başka biri çalışmıyo demiş, şaştım bu işe ... Yükleyeceem de ya çalışmazsa, geri dönüşte yok ondan kararsız kaldım ya ...
bakayım abi hemen çalışıyormu
eğer çalışmazsa Burak'ın (spartus) hesabını alırız
haklisin C7 geri donus yok ozur ben N8 zannettim sizin kullandinizi.bende calismiyordu ama C7 calisiyorsa bilmiyorum suan deneme sansim yok N8 dustu alti kirildi srvise yolladim gelince ilk isim denemek olucaK.Kurtuluş kardeş skype benim de vazgeçilmezim, spartuas kardeş çalışıyor demiş, başka bir arkadaş çalışmıyor demiş, anlamadım ben bu işi ... Bu arada N8 de geri dönüş mümkün de C7'de halen geri dönüş yok annaya bildiğimkadarıyla, senin cfw bilmemmi, inceledim elbette, bu C7 için sızan bellenin de orijinal sürüm olduğu söyleniyor, artık bilemiyorum galiba araştırmaya devam edeceğim ...
Tamam bekliyom, bende şu USB HDD'yi getiriyim araçtan da teldekilerin yedeğini atayım oraya, soonada flaslayalım gitsin wallaaa, tel açsam müsait misin ???
abi teli yeniden başlatıp denedim gene aynı yani bellede skype çalışmıyor.
Burak gene uydurmasyon yapmış belliki
haklisin C7 geri donus yok ozur ben N8 zannettim sizin kullandinizi.bende calismiyordu ama C7 calisiyorsa bilmiyorum suan deneme sansim yok N8 dustu alti kirildi srvise yolladim gelince ilk isim denemek olucaK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?