Acer Laptobum Bozuldu Yaptırmalı mıyım? (görselli)

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartında sıkıntı yoksa bi monitör bi kablosuz klavye al sana masaüstü

normal masaüstü monitörü mü hmm walla ölede olur ya ben laptobu masaüstü gibi kullanıom zten hem daha hesaplı demi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
normal masaüstü onitörü mü hmm walla ölede olur ya ben laptobu masaüstü gibi kullanıom zten hem daha hesaplı demi

normal masaüstü monitörü mü hmm walla ölede olur ya ben laptobu masaüstü gibi kullanıom zten hem daha hesaplı demi
aynn masaüstü monitöründe de kullanabilirsin

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
yarın bi bakayım lcd monitör işine sonucu paylaşırım öneri veren herkese teşekkürler.bios updateyle alakası var mıdır ki acabanetten cepnet el verdigince bakmaya çalışıyodum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yarın bi bakayım lcd monitör işine sonucu paylaşırım öneri veren herkese teşekkürler.bios updateyle alakası var mıdır ki acabanetten cepnet el verdigince bakmaya çalışıyodum
biosla alakası yoktur ama driver sorunu ise formatla da çözülebilirbirde o yumruğa ne kadar pişman olmuşsundur şimdi :D

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
pişmanlık var tabi ama
gene olsa gene vururum ya

Son düzenleme:
Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
kısıtlı imkankarla masaüstüne gelip sag tık yaptım sanırım normalde nvidia denetim masası olmalıydı ama bnde sadece ekran çözünürlügünü degiştir var buraya taklıyıncada sadece 600x800 seçenegi var
sizce bu normal mi : )çözünürlügün üstündeki seçenektede tek şık var ama okunmuyo şuan klavyeye bastırınca biraz degişiyonvidia denetim masasını buldum tıklayınca hata verdi

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Kesin aşırı ısınıp kapanıyodu pc demi ?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
işin içinde darbe varsa sorunu çözmen zor

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
laptop artık çoook uzaklarda : )

ysfakc

ysfakc

Üye
Merhaba Arkadaşlar

ACER ASPIRE 5742G
i3 işlemci
3gb ram
1gb nvidia ekran kartı
320gb hdd

laptoba yumruk attım ekran 6parça görünüyodu, netten ekran kartının lehim yerlerini ısıtın diye gördüm söktüm ısıttım, olmadı sonra monitörü sökerken ekran çatladı

şuan monitör degişcek ve ekran kartı arızalı ve ekran kartı ana karta gömülü

sizce tamir ettireyim mi yada çöpemi atayım bide bu hard disc ve ram kartları yedek olarak işe yarar mı? Yada hangi parçaları saklıyım?
Aynı model 2. El mi alsam?
Daha üst modellere mi baksam

buda laptop göründügü gibi açık şuan.

buda çatlamadan önceki hali

Her türlü öneriye açıgım şimdiden teşekkürler..

Teknik servis olarak direk cevap vereyim sana . 15.6 LED panel 150 tl vga chip arızası 100 tl kardeşim yani 250 liraya toplarsın. Ekranı kendın alıp takarsın oda sana 100-110 lira gibi cıkar ama vga chipinin değişmesi lazım yada rebooling yapılması lazım.. Artık gerisi sana kalıms..
o zaman bilmiyorum çünkü lcdyi de pcye vurmuşsun alt kasaya da vurmuşsun ikisi de olabilir :Dama harici ekranla çalışma ihtimali yüksek
Harici ekran ile çalışmaz çünkü vga chipi arızalı... Yine ekranı 6 ya böler.

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92