Satılık ACER 17.3" GAMING LAPTOP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
    Konu Sahibi
ACER 17.3" GAMING LAPTOP
DAHA ÜST LAPTOP ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM. HİÇBİR SORUNU YOKTUR. 20 AY GARANTİSİ VARDIR. FATURASI VARDIR.

ÜRÜN LİNKİ:

FİYAT: 2000 TL
ÖZELLİKLER:
INTEL CORE İ5-4200M
NVIDIA GTX760M
12 GB DDR3 L RAM
1 TB HARDDISK
802.11 A/B/G/N (5 ghz frekansta bile çalışır)


Yüksek güç
Aspire V3 Serisi ve çift sabit sürücünün gücüyle aynı anda birden fazla görevi hızla tamamlayın. 1 Yeni nesil Intel® veya AMD işlemci ve üstün NVIDIA® veya AMD grafik kartı seçenekleriyle mükemmel performansın ve görüntülerin tadını çıkarın. Video ve müzik düzenlerken veya Internet'te gezerken sorunsuz ve harika bir deneyim yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.


Hareketli eğlence kaynağı
Acer CineCrystal™ HD ekran, Dolby® Home Theater® v4 ve Blu-ray Disc™ sürücü ile dışarıda veya evde etkileyici HD deneyimini yaşayın.1 HDMI® ile içeriklerinizi dev ekran HDTV'nizde izleyebilirsiniz: Aspire V3 Serisi eğlence merkeziniz olmaya aday!


Konuşun, paylaşın
En yeni Wi-Fi® kablosuz bağlanabilirlik özelliği ve süper hızlı Gigabit Ethernet ile arkadaşlarınız ve ailenizle irtibat halinde kalın. Tümleşik Acer Crystal Eye HD web kamerası ile net, görüntülü sohbetler gerçekleştirin. Bluetooth® 1 ile kablosuz medya aktarın ve sohbet ederken fotoğraflarınızı paylaşın. Ayrıca, AcerCloud tüm aygıtlarınızdaki fotoğraflar, videolar, müzikler ve belgeleri yalnızca birkaç saniyede paylaşır!


Hoş tasarım
Aspire V3 Serisi birçok farklı renk seçeneğine sahiptir. Parlak dış yüzey dikkatleri kapağa, ekran çerçevesine ve avuç dayanağına çekerek hoş ve düzenli bir görünüm sağlar. Üç büyüklük seçeneğinde de standart olan ergonomik chiclet klavye ve hızlı tepki veren, çoklu kontrole sahip dokunmatik yüzey ile gelişmiş rahatlık ve üretkenlik deneyimini yaşayın.
[TBODY] [/TBODY]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

KadirrCan
Cevap
6
Görüntüleme
882
KadirrCan
KadirrCan
Cevap
1
Görüntüleme
610
KadirrCan


Üst Alt