Telefon Tavsiyesi 9780 Bold mu Xperia Arc mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
9780 Bold mu Xperia Arc mı?
telefonu turkcell'den taahüt ile alacağım. 2 model arasında kaldım. çok mesajlaşırım facebook ve twitter'dan hiç çıkmam. telefonla her işi yapmak istiyorum. şarj süresi uzun olsun 1 gün rahat rahat gitsin. müzik dinlemeyi severim multimedya yönünden iyi olmalı. sizce hangisini almalıyım?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefonla her işi yapmak istersen tabi ki Xperia Arc Blackberry'nin hiçbir modeli Arc ile yarışamaz.

Tepkiler: onuralpyusuf
Xperia arc herşeyde blackberryden üstün bi telefon. Blackberry ile yapabilceğin herşeyi yapabilir hatta daha fazlasını yapabilirsin. Android işletim sistemi vardır kullanışlıdır oyunu uyguluaması boldur ayrıca telefon çok şıktır. Video kalitesi çok iyidir. Bb'de oyun uygulama pek yoktur arayüzü pek kullanışlı değildir ve tasarımı biraz kabadır. Qwerty klavyesi seni cezbetmiş olabilir çok mesaj yazdığın için daha iyi olur diye düşünebilirsin ama dokunmatığı iyi bir telefondada gayet rahat mesaj yazılabilir. Alışınca daha hızlı bile yazarsın bence. Ayrıca facebook ve twitterda daha rahat gezersin dokunmatik ekranda. Bence xperia arc..

Tepkiler: onuralpyusuf
    Konu Sahibi
galiba kararım xperia'dan yana olacak

Xperia Arc diyorum arkadaşım satın aldı, telefonu çok beğendim.

Andas

Üye
Xperia Arc bencede

Kesinlikle Arc almalısın tam sana göre tek sorun yaşayabileceğin konu şarj olabalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...