sat s3 al
Üye
rootlam?Arka planda calisan uygulamalari uyutuyorsun
ı
rootlam?Arka planda calisan uygulamalari uyutuyorsun
Rootsuz da calisir ise yaramaz pek rootlu ve plus surumunu kurunca tadindan yenmezrootlam?
ı
tamam teşekkürlerRootsuz da calisir ise yaramaz pek rootlu ve plus surumunu kurunca tadindan yenmez
onun parelel ithalatı nasıl mantıklı olur mu?
Ben paralel ithalat aldım. Sorun yok. Kasa açıklığı olursa garantiye yolla değişim yapmaları şart zaten. Ama takma bence onlara çünkü bu genel bi sorun neredeyse. Su falan geçirmiyor.onun parelel ithalatı nasıl mantıklı olur mu?
Evet ama sim takmadan kontrol etparelel ithalat kasa açıklığı olursa değişim yapar mı? ya da iade şansım olur mu?
ses kalitesi falan nasıl?? ısınma sorunu falan çok fazla oluyor mu?Sony Xperia Z2 alabilirsen bence al. Ben kullanıyorum. Çok güzel bir telefon. Hem stabil hem de özellikleri iyi.
ses kalitesi falan nasıl?? ısınma sorunu falan çok fazla oluyor mu?
bir de bu kasa açıklığı lens kayması hepsinde var mı?

z2 alayım en iyisi ama ses konusunda iyi değilmiş diyorlarZ2 için fazladan para vermeye değmez. İstersen Z2 al Bizdeuygun'dan (öneriyorum) , istersen Z3 al.
youtube den sadece ses kıyaslamasını izlesen bana hak verirsinNe ses sorunuymus be her sayfada sordun kullananlar yeterli iyi diyor . en iyisi git magazada eline al telefonu yaninida baska amiralle kiyasla . kimisine ses yeter kimisine yetmez.
iyi kardeş iyiz2 alayım en iyisi ama ses konusunda iyi değilmiş diyorlar
Biliyorum bende zaten az cikdigini incelemecilerde soylemisti . sanirim suya ve toza dayanikli oldugu icinyoutube den sadece ses kıyaslamasını izlesen bana hak verirsin
söyleme tarzın hoş değildi ama. sonuçta burası bir forum sitesi ve senin gibi ben de bir üyesiyim. burda amaç bilgi paylaşımı yapıp birbirimize tecrübe ve bilgilerimizi paylaşmakBiliyorum bende zaten az cikdigini incelemecilerde soylemisti . sanirim suya ve toza dayanikli oldugu icin
Ama az ciksa bile goreceli bi kavram kimisine yeter kimisini tatmin etmez yukarda o yuzden oyle yazdim