Telefon Tavsiyesi 1400 tl ye kadar tel tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
konu biraz dağıldı gibi :)
ŞİMDİ ARKADAŞLAR SON OLARAK Z2 Mİ E8 Mİ HAFTASONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA

0MG90

0MG90

Üye
Z2

0MG90

0MG90

Üye
onun parelel ithalatı nasıl mantıklı olur mu?
Ben paralel ithalat aldım. Sorun yok. Kasa açıklığı olursa garantiye yolla değişim yapmaları şart zaten. Ama takma bence onlara çünkü bu genel bi sorun neredeyse. Su falan geçirmiyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
parelel ithalat kasa açıklığı olursa değişim yapar mı? ya da iade şansım olur mu?

furkankaya559758

Üye
Sony Xperia Z2 alabilirsen bence al. Ben kullanıyorum. Çok güzel bir telefon. Hem stabil hem de özellikleri iyi.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z2 alabilirsen bence al. Ben kullanıyorum. Çok güzel bir telefon. Hem stabil hem de özellikleri iyi.
ses kalitesi falan nasıl?? ısınma sorunu falan çok fazla oluyor mu?
bir de bu kasa açıklığı lens kayması hepsinde var mı?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ses kalitesi falan nasıl?? ısınma sorunu falan çok fazla oluyor mu?
bir de bu kasa açıklığı lens kayması hepsinde var mı?

Hepsinde yok örneğin benim cihazda yok.Bu sorunlar sanırım ilk üretilen cihazlarda olmuş.bu saatten sonra denk gelme olasılığınız düşük.İnternetten alacağız paralel ithalat ürünlerde 2 hafta içinde değişim veya iade hakkınız var.Isınma sorunu ise telefonun pek serin çalıştığı söylenemez.Ama her telefon kadar ısınıyor.4k çekim yaparken bütün telefonlar yanıyor onu ayrı tutmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. peki parelel ithalat olarak tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
ya da z3 alsam daha mı iyi olur ikinci el veya parelel yine. z2 disb. garantili aiacak param da var aslında o parayı z3 parelel veya ikinci ele versem nasıl olur
arkadaşlar e8 i direk eledim artık. şimdi kararsız kaldım acaba kvk z2 mi alsam yoksa o paraya ithalat garantili ya da ikinci el z3 mü alsam :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Z2 için fazladan para vermeye değmez. İstersen Z2 al Bizdeuygun'dan (öneriyorum) , istersen Z3 al.

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Ne ses sorunuymus be her sayfada sordun kullananlar yeterli iyi diyor . en iyisi git magazada eline al telefonu yaninida baska amiralle kiyasla . kimisine ses yeter kimisine yetmez.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Ne ses sorunuymus be her sayfada sordun kullananlar yeterli iyi diyor . en iyisi git magazada eline al telefonu yaninida baska amiralle kiyasla . kimisine ses yeter kimisine yetmez.
youtube den sadece ses kıyaslamasını izlesen bana hak verirsin

byAndroid

byAndroid

Üye
youtube den sadece ses kıyaslamasını izlesen bana hak verirsin
Biliyorum bende zaten az cikdigini incelemecilerde soylemisti . sanirim suya ve toza dayanikli oldugu icin
Ama az ciksa bile goreceli bi kavram kimisine yeter kimisini tatmin etmez yukarda o yuzden oyle yazdim

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum bende zaten az cikdigini incelemecilerde soylemisti . sanirim suya ve toza dayanikli oldugu icin
Ama az ciksa bile goreceli bi kavram kimisine yeter kimisini tatmin etmez yukarda o yuzden oyle yazdim
söyleme tarzın hoş değildi ama. sonuçta burası bir forum sitesi ve senin gibi ben de bir üyesiyim. burda amaç bilgi paylaşımı yapıp birbirimize tecrübe ve bilgilerimizi paylaşmak
z3 de ona bakarsan ya da desire eye suya dayanıklı ama ses perfonması iyi mesela. ben sadece ne düzeyde fark var onu merak ettim arkadaşım

Üst Alt