Telefon Tavsiyesi 1400 tl ye kadar tel tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Yok 2gb ram en az 4yıl gider, şarj konusunda Sony den iyisi yok internetım bütün gün H+ da 1gun çok ama çok rahat gidiyor. Sony nin iyi olduğu bir konu ise güncellemeler, güncelleme konusunda Türkiyede Google'dan sonra Sony geliyor Htc ise bu konuda pasif kalıyor.
Yani z2 e8 den daha mı mantıklı oluyor?

Bülent872

Bülent872

Üye
Mantıksal olarak evet ama kişisel zevk ve görüş farklılığı :(

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Yok 2gb ram en az 4yıl gider, şarj konusunda Sony den iyisi yok internetım bütün gün H+ da 1gun çok ama çok rahat gidiyor. Sony nin iyi olduğu bir konu ise güncellemeler, güncelleme konusunda Türkiyede Google'dan sonra Sony geliyor Htc ise bu konuda pasif kalıyor.
Yani z2 e8 den daha mı mantıklı oluyor?
Mantıksal olarak evet ama kişisel zevk ve görüş farklılığı :(
dış görünüşden ziyade benim için performans sarj ses kalitesi ve internet hızı önemli

Bülent872

Bülent872

Üye
E8 in performansı sesi ve internet hızı seni asla yolda bırakmaz Z2 den çok farkı yok ama Şarj konusunda Sony büyük fark yaratıyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bülent872

Bülent872

Üye
Kardeşim sana vereceğim en iyi tavsiye bir eline Z2 yi öteki eline E8 i al hangisinın doğru seçim olduğunu anlayacaksın

sat s3 al

sat s3 al

Üye
galaxy note 3

Bülent872

Bülent872

Üye
Samsung pişmanlıktır kardeşim

Bülent872

Bülent872

Üye
Note1-ace-s5-s3 neo -s3-s3 mini -s4 -gio daha sayayım mi canım

byAndroid

byAndroid

Üye
Pismanlik nedenin?

Bülent872

Bülent872

Üye
2yıl dayanmıyor telefonlar illa kasıyor

Bülent872

Bülent872

Üye
Koradam aynen kardeşim haklısın

Bülent872

Bülent872

Üye
Katılıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Android bu 2 yil hic kapatmadan kullanirsan nexusta kasar sony de . Ya da ne yaptigina bagli bende galaxy s kullandim 2 yil kasiliyordu cihaz ama donanim cok eski. S5 , s4 , note 3 falan ust duzeylerde pek boylrle seyin olacagini sanmiyorum ki suan s3 mini var herseyi karsiliyor greenify sayesinde tabi
2 yil kullandim dedim ya galaxy si ne kasasinda soyulma var nede baska sey kullaniciya bagli . s serisinin herkes cercevr soyuluyor diyor ama soydurmadan kullanan da var isi bileceksin sifir soyulma var ve suan galaxy s ten yaziyom android 5.1 yuklu hangi eski telefon da boyle developer vardi bi soyleyin .

Son düzenleme:
sat s3 al

sat s3 al

Üye
Android bu 2 yil hic kapatmadan kullanirsan nexusta kasar sony de . Ya da ne yaptigina bagli bende galaxy s kullandim 2 yil kasiliyordu cihaz ama donanim cok eski. S5 , s4 , note 3 falan ust duzeylerde pek boylrle seyin olacagini sanmiyorum ki suan s3 mini var herseyi karsiliyor greenify sayesinde tabi
greenfy
ne sorabilirmiyim ?

Üst Alt