merdo85
Üye
-
Konu Sahibi
-
wave aldığıma pişmanım !
ALMAYIN WAVE filan GİDİN GALAXY S ALIN KAFANIZ ŞİŞMESİN SOĞUDUM LAN BUNDAN !!!
ya arkadaslar biz bu cihazi ne galaxy s den nede iphone dan iyi oldugu icin almadik tek kriter donanim ve fiyat iliskisi kullanicilara hitap ettigi icin yoksa bizde parayi basar galaxy s veya iphone alirdik ve ben aldigim icin zerre kadar pisman degilim beni kalitesiyle cok menmun ediyor gucun yetiyorsa kime ne danisiyorsun kendini ispatlamis bir cihaz direk git galaxy al laf kalabaligi yapmaya hic gerek yok
amacımız laf kalabalığı değil ki arkadaş.forum siteleri böyle konuları arkadaşlara danışmak için değil midir.burda bilgisi olan arkadaşlara danışıyoruz.ama senin yorumun tersler gibi
estafirullah ne haddime terslemek ama senin yaptigin amacini aşiyor burada senin tek yaptigin sey wave yi yerden yere vurmak alirken kime sordunki waveyi simdi kime ne soruyorsun benim demek istedigim sey bu gucun varsa galaxys al kurtul ozaman waveden iyi bir cihaz bu kesin
hantallaştı, uygulama desteği yok demek kötülemek mi.gerçek değil mi sence bu
merdo85 haklisin n900 al gozun arkada kalmasin.
merdo85 haklisin n900 al gozun arkada kalmasin.
princep n900 kullan sonra yorum et... bu siradan olsa hhalen 2011 telefonlarla yarisamazdi sen dokundunmu n900 yoksa n900 senin eline mi dokundu... yoksa cin mali n900 ilee seni kandirdilarmi pes yani sana bu kadar bilgisiz olur insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?