merdo85
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen bada 2.0 beklebence bada 2.0 bekle onda oyunlar artcak
bence şu sıralar değiştirmeyi düşünme. çünkü yakında galaxy s2 çıkacak. nexus s'te yakın bir zamanda gelir diye düşünüyorum. galaxy s'te Android 3.0 (Honeycomb) olmayacak. iyi düşün bence.
öncelikle yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.şimdiki galaxy s donanımı yüzünden mi android 3 ü desteklemicek
Galaxy S şu anda piyasanın en iyi 3 telefonundan birisi. Wave ile Galaxy S'i kıyaslarsak Galaxy S Wave'den tabii ki çok çok daha iyi. Bada 2 de gelse bada 22 de gelse Wave Galaxy S'den iyi olamaz. Galaxy S almak gibi bir fikrin var ve hala bekliyorsan hata yapıyorsun demektir. Al yani neyi bekliyorsun.
Galaxy S şu anda piyasanın en iyi 3 telefonundan birisi. Wave ile Galaxy S'i kıyaslarsak Galaxy S Wave'den tabii ki çok çok daha iyi. Bada 2 de gelse bada 22 de gelse Wave Galaxy S'den iyi olamaz. Galaxy S almak gibi bir fikrin var ve hala bekliyorsan hata yapıyorsun demektir. Al yani neyi bekliyorsun.
Arkadaşlar bendegalaxy s i9000 var ve eşimde de wave var. İnanın galaxyde sadece falsh olmaması büyük bir eksiklik ama bunun haricinde wave yanında son derece ilkel kalıyor.Bir kere galaxy android çalıştırdığı için 30 bine yakın bedave yazılım var ve yüklemesi çok kolay. Widget sistemi wave ile kyaslanamıyacak kadar 'advanced'.Bir sürü canlı duvar kağıdı yüklenebiliyor. 3-4 aydır kullanıyorum 1. kere dahi kiese bağlanma ihtiyacı hissetmedim. Gigabytlarla yazılım mevcut ve sadece harici karta usb bağlantısı ile kopyalayıp kurulabilyor. Ben daha önce iphone kullandım ama kısıtlamaları yüzünden satıp galaxy s aldım son derece memnunum ve herke gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?