Haklısın Gayrettepe Telekoma 1.5 Km uzaktayım Netlimitsiz 8 Mpsye kadar aldım işin garibi ne biliyormusunuz Bunların Kara Listesi var Çok Konuşanı Cezalandırıyolar.. nedenmi Yer : İstanbul / Kartal : Gittim Küçük yalı Telekoma dedim İnternet istiyorum dediler evinde telefon varmı..? dedim yok Dediler Önce hat alacaksın.. Dedim Neden..? Dediler Telefon Hattı olmadan İnternet olmuyor.. Dedim Kim demiş onu.. Müdürlük Müdürüne söyle Aylık 10 Tl sabit Üçretini Cebinden Kullanmadığı bir hatta verecekse O ödesin.. Sonuç itişme kakışma Zorla Hat Tahsisi neyse aldık Telefon Hattını Zorla sonra Gönüllü Adsl yaklaşık 2 yıl Kullandık Olaymı : Bırak Kartalı abicim İstanbulun Neresine Yağmur yagsa İstanbulun Hangi Mahallesinde Belediye Çukur Kazsa Benim İnternet gitti... 2 yıl Bunlarla cebelleştim apartmanda 24 daire var herkez çatır çatır nette ulaa benim net 15 gün var ( Faturayı ödedikten sonraki ilk 15 ) 15 gün yok neyse kapattım neti Hattı.. sonra Yer: İstanbul / Avcılar Merkez : Hat aldık Yine zorla sonra internet 8 Mps ayda 69 küsür ilk 1 ay süper sonramı aynı 2 yıllık çektiğim çileden farkı yok Sonuç kapattık... Şimdi Yer : İstanbul / Şişli / Mecidiyeköy Hemen Alisamiyenin karşısı benim karşımda Gayrettepe telekom bilen bilir ne kadar yakın olduğunu aldıkmı abi Yine zorla Telefon Hattını sonra adsl Netlimitsiz 8 Mpsyekadar Düşüün ne oldu..? ilk 1 ay Hızım Hiç 7 Mps altını görmedi 800 Kb 900 Kb 1 Mb ile dosya Çektim Sonramı bir gün net gitti aradım yapım varmış sözde alt yapımda 2 saat oldu yok 5 saat oldu yok 24 saat oldu yok eee ben deli adamım aradım Ttneti şu ünlü Numarayı 444 0 375 Çıktı bir adam dedi buyrun nasıl yardım ederiz mederiz ben başladım anlatmaya diyor yok efendim senin modeminden yok bilgisayarından ( Herif benim 17 yıllık bilişim Manyagı olduğumu ve evimde 4 Masa üstü 2 Laptop ve 3 adet Modem olduğunu ) dedim bak aslanım madem sorun Modemde bu evde 3 modem var hepside ayarlı bekle çıkarıyorum bunu diğerini takıyorum dedi tamam taktım eee dedim nerde net Bu modemdemi bozuk diğerinide takammı..? ses yok istersen evdeki tüm makinalarıda açammı ses yok dedimki Bak koçum senide türk telekomuda dahasınıda .... ( direk ana avrat küfür ettim ) üstünede gidin dava edin dedim bak dedim ayda kaç para ödüyorum ben 49 normali açılış ücreti v.s v.s standart 51 ha dedim ay sonu sen diyecenmi bu adam 5 gün kullanmadı 51 değilde 45 alalım..? hayır dedi olurmu öyle dedimki bilmem ne yaptımın şeyi ( küfür ettim ) ozaman sana 5 dakka istersen evime uzman ekip yolla istersen komple kaplomu değiştir ben buna para veriyorsam ( s... s... ) yine küfür açacaksın dedim..Sonramı babacan Hani Hatta çalışma vardıya santralde adama Bastım galayı 5 dakka sonra tak netim geldi... ama hızım 3 Mps standart ipim sürekli izmir neyse 3 gün öle kullandık 3 gün sonra yine gitti 5 saat 10 saat derken yine dellendim aradım bi Bayan çıktı onada verdim gazı onuda bozdum bastım küfürü dedim gidin dava edin beni parasını veriyommu dedim bak ödenmemiş faturam varmı yok ee dedim nerde netim ses yok yok ekibe söylemişler yok zar yok zurt Hani çalışma vardı..? küfürü yedi 5 dakkada net geldi..
sonra 3 gün geçti yine gitti bizim 3 Mps indi 1 eee Kara Listeye girdimya aradım dedim sizin kara listeniz varmı dediler yok yalan konuşma lan dedim böle böle tam 2 saat telefonda ağzıma geleni saydım ses yok dinliyolar anca şimdi netim 5 Mps sabit Bunların işi yalan dolan adam oturtmuş oraya bişi bilmeyeni benim gibi Manyağa Modem tarifi veryo dedim kızım o ekrandan okuduğun airtes bilmemne modeminin tarifi sen bana sor 100 adet modemi tek tek sayıyım yani kısacası TTNET = TELEKOM = REZİLLİK.. NOt : bir ara Reklamlarında Türkiyenin En Hızlı interneti yazıyordu Sizce neden Kaldırdılar..? Ben söleyim Dava açtım kazandım

) şimdide bi davadaha açıyorum bu ülkede 10 Milyon abone sırf evinde işinde internet olsun diye zorla Hat aldırdılar ayda 10 TL X 10 Milyon Abone = Kaç Trilyonluk aylık vurgun eder..? Millet vekillerine bile açtım bu konuyu adamlar bu işin rantı büyük bizi aşar dediler...