TTNET yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkan12321

Üye
    Konu Sahibi
TTNET yavaş
Arkadaşlar öncelikle Selamün Aleyküm,

Ttnetin yavaşlıgı geçen ayın sonlarında 27-28 haziran civarında başladı 1 mbps bile internet alamıyordum normali 8 mbps neyse abimin arkadaşına sordum ay başı düzelir, kotayı aşmışsındır dedi. Tamam ay başı geldi düzelmedi . 2 haftadır beridir ttneti arıyoruz ilk aramamızda Hızımızın yavaş oldugu söylendi modem resleyip hızımızı 1 mbps den 8 mbps arttırıldı Teşekkür ettik telefonu kapadık. Hemen hız testi yaptım 3.50 mbps lerde çıktı iyi güzel sevindim bana yeterliydi. 2 dk sonra yine aynı hızına döndü . 2. arayaşımızda portonuzda problem var düzelticeğiz 72 saat içinde geri dönülücektir denildi 3 gün geçti 4 gün 5 gün arayan olmadı :) internet aynı şekilde 1 mbps altında oyunda 70 80 ping mermi gitmiyor :) . Son arayışımızda burda bi problem gözükmüyor sizin modeminiz yetersizdir dediler ama ben öle oldugu sanmıyorum gece 3 den sonra 6 mbps civarında hız kullanıyorum sabah 11 lere kadar sürüyor bu sonra yine aynı 1 mbps altında . Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ? 360 p bile video izleyemiyorum 1 dk lık video 10 dk da doluyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biri TTNet hızlı demiş miydi? Hayır, bu TTNet'in doğal sorunlarından. Ancak sizin sorununuz da biraz acayip, TTNet çözemez bence onun gücü yetmez. Dolandırmak varken....

gurkan12321

Üye
    Konu Sahibi
Peki düzeltmiyolar demekki ay başı düzelmesse bu sefer şikayet edebilceğimiz bi yer var mıdır ?

Mert045

Mert045

Üye
Aynen bizim de öyle. Dükkanda o kadar aradık. Haberimiz olmadan tarifemiz değişmiş. Babam bağırdı çağırdı. Tekrar eski tarifeye aldılar ama bir önceki ay 180 tl internet parası gelmiş bu is ne olacak. Net limitsiz paket varken.
Internet en fazla 5 megabit.

gurkan12321

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak ilgilenmiyorlar yani ilgilenmiş gibi gözüküyolar ama sonuç yok ay başı düzelmesse şikayet edicem artık

- - - Eklendi - - -

Şimdi ölçtüm 1.50 felan çıktı indirme hızı ama videoda tık yok hala aynı yavaşlıkla doluyor 1 dk lık videoyu bekliyorum 10 dk

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
ttnet mı kullanıyorsun

phasan bazı konularda gereksiz mesajlar yazdığın oluyor bundan böyle bu tür durumlarda mesajlarını silmek durumunda kalıcam. Arkadaş konuyu TTnet yavaş diye konu açıyor ve şikayetini belirtmiş sen ttnet mi kullanıyorsun? diye gereksiz bir mesaj bırakıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt