8 mbite geçen arkadaşlarımıza sesleniorum?

Sponsorlu Bağlantılar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
ThE VeNoM Ne demek aklın yolu birdir:ehe
Y a zaten kablonet olsa durmam bile ADSL neymiş deyip atarım tokatı.Ama ne yaparsın elımız mahkum altyapı çok sınırlı şuan adsl rakıp kablonet ve 3G var.Ancak kablonet burda yok 3G İSE dağlara taşlara!.3 oparatorde 3 maymunu oynamasada Sınırsız paketler verip ADSL ile aynı yada daha ucuza verse adil kullanım cart curt olmadan bak ADSL nasıl terk ediyorlar

demi
:ehe

aytektabanca

Üye
varla ayda 49tl verıyom hatta bazende 59 oluyo ama gunde 3 fılm ındırım ızlıyorum sınırsız 8gb ama tabıkıde bu turk telekom okadar uyanıkkı 30gb kota doldukdan sonra! 1gb hızına ındırıyokı yawaslasın dıye sınırsız okadar para verıyom ve telefonada 9tl hava parası verır gıbı onada verıyoz o ayrı bı dert zaten ama konu sukı 8 saatten fazla bıı kuullanıcıysan ve oyun delısıysen ayda 49 lıla odemeyı tercıg etmek zorundasın yoksa her 1gb gecersen tabıkıde gecersın 8 saatten fazla kullanıcısındır 1gb=10tl olarak ucrettlendırınır ve 512mhz olarak gırer ve arkadasıma 280tl para ucretı geldı oda demıskı benımkınden ıstıyorum dıye bılerek turk telekom hedıyelı modem vermıs 48 lıla ayda 24 ay sozlesmelı cıkma yok bak 24 ay boyunca o parayı odeyecen 4gb anlasmalı 8mb ınternet vermısler. tabıkıde bu sozlesme ısıne kanmayın sızı yapan sozlesme calısanı o ısten sızı kayıt yaptı dıye ona hedıye gelecek ama olan sıze olacakdır. ınanmayın sozlesmelı bısey almayın 50 tl ye 30 tlye tek modem ıcın 24 ay yada 12 ay yada 48 ay bı kıcı bozuk modem hedıye etcekler dıye kendınızı yormayın ve hatta o modemın parasını sızde alıyolar ve yapılan sozlesmede! kota sınırı yapıyo kat kat cıkıyo helekı kotayı gec farkına varma benım gıbıde 80tl ode ayda bızamanlar bende kandım halada ınsanları kandırıyolar ve hatta verdıgı modemde modem olsa herkes kufur edıyo modemlerıne 8 saat ustu sıcakdan bozuluyo + dedıgım gıbı karar sıze aıt ınternet ısınde sınırsız 8mb ınternet 49 lıla ya vercen yada ugrascan ugrascaklar ve bı otekı konuda telefondan 9 lıla hava parası alıyolar resmen hıc bı dunyada yok bole bısey turkıyede olur en pahalı benzın motorın telefonu ve en onemlısı 8mb ınternet avrupada 32 mb en az varken 5 . 10 euro oderlerken bız dunyanın parasını verıyozda yınede kazıklanan turkıye oluyo yok promosyonlar yok hedıye modemler parasınıda alıyo ustunede faız gıbı bındırıyolar dıkkat edın! o kucuk yazılarıda mutlaka ne alırsanız alın okuyun utanmayın sıkılmayın para sızden cıkıyo son sozum!

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
Sorma Kardeş.. :off: ınternet avrupada 32 mb dediğin gibi 5-10 € bizde tavan yapıo.. hadi onuda geçtim.. ttnetin verdiği modemler.. zaten en son 24 mb destekliyor.. lan bırak türkiye bu durumdayken.. avrupa birliğine .... katılır başbakan. nasıl bir yönetim şekli arkadaş.. :off: keşke 4-5 tane yabancı şirket gelse.. şu internete.. kurtulsak ttnetten..
:vur

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sorma Kardeş.. :off: ınternet avrupada 32 mb dediğin gibi 5-10 € bizde tavan yapıo.. hadi onuda geçtim.. ttnetin verdiği modemler.. zaten en son 24 mb destekliyor.. lan bırak türkiye bu durumdayken.. avrupa birliğine .... katılır başbakan. nasıl bir yönetim şekli arkadaş.. :off: keşke 4-5 tane yabancı şirket gelse.. şu internete.. kurtulsak ttnetten..
:vur

gelenlerinden buna uyacagını düşünüyorum.merak etme 50 yıldır almıyorlar daha bir 50 yılda giremeyiz:ehe.Zaten şahsen ben AB ye karşıyım.Türkiyenin tek kurtuluş recetesi TÜRK Birliğini oluşturmaktır.Yoksa bu devlet yıkılmaya mahkumdur

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler bnde size tavsiye uydunet 4mb liqe geçin ttnetin 8 mbsinden dahada hızlı biraz tuzlu ama hız 8 mbden daha hızlı ttnete gore

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
firlandiyada herkezin 1 mhps bedava internet hakkı var.. onu bırak adamların neredeyse vergi vermiyorlar telefonlar üretsiz.. elektirk sıkıntısı yok.. bizde akşam 7 den sabah 7 ye kadar beleş.. wala bu olayada pek ianansım gelmiop gelan fatura yine aynı yine.. ayakta.... bizi..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
firlandiyada herkezin 1 mhps bedava internet hakkı var.. onu bırak adamların neredeyse vergi vermiyorlar telefonlar üretsiz.. elektirk sıkıntısı yok.. bizde akşam 7 den sabah 7 ye kadar beleş.. wala bu olayada pek ianansım gelmiop gelan fatura yine aynı yine.. ayakta.... bizi..

Valaa benim yurt dısına çıkma ihtimalim çok düşük.Bir fırsatını bulsam zaten burdan gidip kefeni yırtacam.Tr de mahkum olduktan sonra bedenim burda çürür gider.Türkiye bana açık hava hapishanesi.O akdar daralıyorum ki.keşke bir fırsatım olsada çıksam gitsem buralardan.Ancak yılda bir gelsem yabancılar gibi tatil günlerine

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında tokyada olucan 30 mbliq net belese free wi-fi aqi var

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
aslında tokyada olucan 30 mbliq net belese free wi-fi aqi var

demi. adamların herşeyi teknoloji. dile kolay 30 mhps. bizimkiler 8 mhps geçtik diye düğün yapyor.. gerçi tam 8 mhps deil bide.. hız tam olrak 8 mhps gelmiyor..
adamlar.. 30 mhps beleş kullanıo... :S

vazi

vazi

Üye
Türkiyenin hangi işi düzgün ki interneti iyi olsun en pahalı benzin biz de araba bizde hayatı yabancılar yaşıyo yav

jeki01

jeki01

Üye
internet hala sorun ülkemizde.
hız ve kapsam yönünden.

hunter41

hunter41

Üye
aynı sorunla benle karsılastım ilk aldıgımda 8mb download yaparken şimdi maximum 1.78 mb de download yapyorum ttnet müşteri servislerini aradıgımda bana hızın modemden kaynaklanacagını soyleyıp basından savusturdular bende anlamadım

masklow

Üye
uyduneti tek geçerim hocam

^^Positive^^

Üye
arkadaşlar bn 3 hafta önce 8 mbite geçmiştim 2 gün önce hız testi yaptırdım sonuç mükemmeldi.hatta o gün film indirmeye fln başladım 700-800 kps yle indirdim.ama arkadaşım dün bana dediki bi hız testi yapsana benimki 1 mbite düşmüş dedi bn de bi yapıım dedim benimkide düşmüş.nette biraz araştırdım aynı olay başkalarının başına da gelmiş çözümü bilen varsa söyleyebilirmi ttnet arızayı fln mı arıyım yoksa kendi düzelirmi ki ?:(

8mbite internetin varsa 700 800 900 1000 enfazla 1500 le indirirsin zaten...

yilpa

yilpa

Üye
8 megabit'e kadar diyor zaten tarife. 8 megabit demiyor ttnetin sitesinden bakarsanız...
tam 8 megabit ve tam sınırsız olanı aylık 99 tl...

^^Positive^^

Üye
8 megabit'e kadar diyor zaten tarife. 8 megabit demiyor ttnetin sitesinden bakarsanız...
Tam 8 megabit ve tam sınırsız olanı aylık 99 tl...

net limitsiz paketide 8 mb ve sınırsız aylık 49 tl:)

deniz deger

Üye
sınırsız internet yaptım ilk güzeldi hızım sonra gibi oldu bu ne saçmalık nasıl düzeltilir açil yardım edin lütfen msn adresim [email protected] adresinde yolayın çözüm önerilerinizi

ozanazy

ozanazy

Üye
Arkadaşlar biz iş yerinde otomatik olarak bütün şirketi 8 MB yaptık fakat bu şubeye gelen bağlantı noktası kabloları 8 MB desteklemediği için sürekli nette kopmalar oluşuyodu bu yüzden TTNet'i aradık 4'e geri çektirdik muhtemelen buna benzer bir sorun olabilir. Alt yapı 8 MB için yetersiz muhtemelen.

matela

matela

Üye
ttnet bana 8mbit modem verdiler dediler ama 8 mgbit gecemedim 6mbit cıktı testte

rapege

rapege

Üye
bu TTnetin taktiği yani attığı kazık bence en iyisi Fiber İnternet