tarkantibet
Üye
Ttnet 8 Limitsiz Hakkında
Herkese merhabalar. Arkadaşlar daha önce netlimitsiz tarifesi kullanıyordum ve aldığım hız ortalama 6,5-7 mbit seviyesindeydi memnundum herhangi bir bağlantı sorunu yoktu kopma vs ancak akk yetmemeye başladı ve 8 limitsiz tarifesine geçtim (akk yok). 8 limitsiz tarifesine geçtiğim gün akşam saatlerinde internet koptu ve sabaha kadar gelmedi pek önemsemedim geçer diye ardından ilerleyen günlerde sürekli böyle akşamları sabaha kadar kopmalar oldu. müşteri hizmetlerini arayıp arıza kayıtları bırakmalar eve ekiplerin gelmeleri falan filan bir çözüm bulunamadı. Daha önceki paketimde böyle bir sorun yoktu dediğmde kaçamak cevaplar bulunduğunuz yer uygun değil gibilerinden cevaplar verdiler hatta en son gelen ekip hızınızı 2 mbite sabitleyelim pek farketmez dedi inanın ne diyeceğimi şaşırdım güler misin ağlar mısın? 8 limitsiz kullanıyorsun hızını 2 mbite sabitleyecekler. Aklıma takılan ise şu an eski paketimle aynı hatta daha iyi değerlere sahip olmama rağmen önceden hiçbir problem yokken 8 limitsize geçer geçmez bu problemlerin yaşanması. Şu an bana verdikleri hız 4 mbit oysa ben daha önce akk sonrası 3 mbite düşüyordum pek fark yok ve şu an 14 ay daha taahhüdüm var ve her ay 119tl internet ile en az 15 tl telefon 135-140 lira civarı para ödüyorum yazık günah değil midir? Hem internetim kötüleşti hem de fiyat 2 kat arttı. Ttnetin müşterisine verdiği hizmet bu mudur arkadaşlar yapabileceğim bir şey var mı önerileriniz varsa lütfen yazın defalarca arayıp konuşmama, ekiplerin gelmesine rağmen çözemediler yada çözmediler. Fotoğraf ekleyemedim arkadaşlar modem değerleri ile ilgili en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.