8 mbite geçen arkadaşlarımıza sesleniorum?

Sponsorlu Bağlantılar

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
8 mbite geçen arkadaşlarımıza sesleniorum?
arkadaşlar bn 3 hafta önce 8 mbite geçmiştim 2 gün önce hız testi yaptırdım sonuç mükemmeldi.hatta o gün film indirmeye fln başladım 700-800 kps yle indirdim.ama arkadaşım dün bana dediki bi hız testi yapsana benimki 1 mbite düşmüş dedi bn de bi yapıım dedim benimkide düşmüş.nette biraz araştırdım aynı olay başkalarının başına da gelmiş çözümü bilen varsa söyleyebilirmi ttnet arızayı fln mı arıyım yoksa kendi düzelirmi ki ?:(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ben de 8MB'e geçiş için başvuru yaptım ama henüz geçmedim. Hâlâ 1MB hızım. Yarın ayın 1. sanırım yarın geçer benimki.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
ücreti ne kadardı bunun acaba ?

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
ücreti ztn adsl kullanıcısıysan 2 tl daha fazla veriosun ayda bn 29 tl veriodum şimdi 31 tl veriorum ama sık sık 8 mbitin altına düşüo bağlantı o kötü bnmki 4 gb sınırlı onuda söliim

vazi

vazi

Üye
adls kullanıcısı derken 2 seniyi doldumuş olanlarmı bide bu 8mbitin sınırsız tarifesi ne kadar acaba çünkü isterse 100mbit olsun 4 gb veya sınırlı olduktan sonra bişeye yaramaz benim için

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ttnet müşteri hizmetlerini aradınmı kardeşim bende nette kullanıcı yorumlarında çok gördüm bence ara sor hakkını ara:oke:

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
adls kullanıcısı derken 2 seniyi doldumuş olanlarmı bide bu 8mbitin sınırsız tarifesi ne kadar acaba çünkü isterse 100mbit olsun 4 gb veya sınırlı olduktan sonra bişeye yaramaz benim için
malesef 8 mbitte sınırsız die bişey yok,sınırsız die geçio ama 15 gb yi geçersen gelecek ay hızın 0.5 mbite inio ttnetin kandırması işte. 2 seneyi doldurmuş olduğunu sanmıorum ne kadar ödüosan onun 2 tl daha fazlasını ödüosun işte.
ttnet müşteri hizmetlerini aradınmı kardeşim bende nette kullanıcı yorumlarında çok gördüm bence ara sor hakkını ara:oke:
tmm arıcam şuan tatileyim eve dönünce ilk işim o ztn

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
15 gb kota hakkın var 8 mbit ile, 15'i aştığın an hızın 512 kpbs'ye düşer. Yoksa herkes 8 mbit abonesi olurdu, yok öyle sınırsız 8 mbit falan 30 liraya. ;)

FirstClasss

FirstClasss

Üye
15 gb kota hakkın var 8 mbit ile, 15'i aştığın an hızın 512 kpbs'ye düşer. Yoksa herkes 8 mbit abonesi olurdu, yok öyle sınırsız 8 mbit falan 30 liraya. ;)
Ne bu reklamlarda da gördüm fazla para ödemeden hızlı internet mi?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ne bu reklamlarda da gördüm fazla para ödemeden hızlı internet mi?

Anlayamadım, biraz daha açıklayacı yazabilir misin?

Tarife şudur: 15 GB kotalı 8 mbit internet bağlantısı verilir, yanılmıyorsam 31-32 liraya. Sınırsız diye lanse edilir ama sınırlıdır aslında. Bu reklamı gören kullanıcı direk atlar 8 mbit 30 lira diye hemen tarife değiştirir. Ama durum öyle değildir, 15 gb'ı aşarsan hızın 512 kpbs'ye düşer. :)

BaDThings

BaDThings

Üye
milleti şeyttmenin bi başka yolu 8 mb internetle 15 gb kotayı 2 saatte bitirir herkez

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Bizim internet sınırsız ve sanırım 1024 hızında, tarife değiştirebilirmiyim? Kafam karıştı neyse teşekkür ederim :)

BaDThings

BaDThings

Üye
Bizim internet sınırsız ve sanırım 1024 hızında, tarife değiştirebilirmiyim? Kafam karıştı neyse teşekkür ederim :)

tarife değiştirmeni tavsiye etmiyorum şuanki tarifen gayet güzel biraz daha hız için kendini kıstlama

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Bu hızdan ilerisi gereksiz, zaten pek internet kullanıcısı değilim

arslansem

arslansem

Üye
Sınır koymaları kötü :(

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
bnm arkadaşların bazılarının kotaları 40 gb buldu geçen ay ama bu ay kesilmedi hızları bn 4 gb yi geçmedim hızım 3-4 mbit arası gidip gelio bu ay anlamadımki nasıl iş ,,,,bn böle işin ...:(

--------------- Ekleme ---------------

şuan ne kadar ödüyorsan 2 tl daha vererek 8 mbite geçebiliosun ama fazla film veya müzik indirmiosan tavsiye etmiorum çünkü internette dolaşırken fark yok indirme yaptığında kolaylık sağlıo,ttnete de güvenilmio bn geçtim işte hız bi inio bi çıkıo :(

psikolaz

psikolaz

Üye
arkadaslar sureklı 8mbit olcak dıye bısey yok hızınız zaten adamlar 8mbite kadar internet dıyorlar gun ıcınde 1 mbite de duser 8mbite de cıkar 7 ye de cıkar oyle dusunun

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
ya gıcık oldum indiremiyorum birşey 8 mbit'e geçtiğimden beri 4mbit daha iyiydi yaa :(:(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
8MB'e geçtim arkadaşlar ama geçecek olan varsa eğer kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sürekli IP gidiyor.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
benim 1024 sınırsız 8mb yapmayı dusunuyorum egerki 8mb sınırsızı varsa gecen baktım pek bişi anlayamadım web sitelerindeki anlatımlardan pek tatmin olamadım gidip sormak lasım