8 mbite geçen arkadaşlarımıza sesleniorum?

Sponsorlu Bağlantılar

BaDThings

BaDThings

Üye
nereye baksam 8mb hızın 15 gb kotayla sınırlandırıldığı yazıyor açıklama olarakta "internetten torrent ve benzeri platformlar aracılığıyla film, müzik gibi telif hakkı ihlaline yol açan paylaşımların önünü kesmek istiyorlar" deniyor

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
benim 1024 sınırsız 8mb yapmayı dusunuyorum egerki 8mb sınırsızı varsa gecen baktım pek bişi anlayamadım web sitelerindeki anlatımlardan pek tatmin olamadım gidip sormak lasım
8 mbitin sınırsızı varda işte sözde sınırsız arkadaşımızın dediği gibi film müzik fln indirmesinler die böle yapmışlar,yoksa film indirmeden 15 gb nin dolması imkansız 1 ay interneti açık bıraksan gene dolmaz film fln indirmeden
1024 sınırsıza devam etmeni tavsiye ederim bisürü sorun yaşanıo geçince ama evet gerçekten bir filmi 15 dk da fln indirio ama hep böle değil işte arada 2-3 mbite düşüo sinir edio insanı karar senin

ouSahin

ouSahin

Üye
Anlayamadım, biraz daha açıklayacı yazabilir misin?

Tarife şudur: 15 GB kotalı 8 mbit internet bağlantısı verilir, yanılmıyorsam 31-32 liraya. Sınırsız diye lanse edilir ama sınırlıdır aslında. Bu reklamı gören kullanıcı direk atlar 8 mbit 30 lira diye hemen tarife değiştirir. Ama durum öyle değildir, 15 gb'ı aşarsan hızın 512 kpbs'ye düşer. :)

katılıyorum ve ekliyorum...

İnternetini sınırsız kullanan bireyler için geçerlidir...aynı fiyat yani 45 YTL (ahmet 30 TL duymadım ama haklı olabilirsin)

Bende geçtim ama Ülke çapında bunu her TTnet santralleri kaldırmadıgından bizim burdaki santralde bu hızı kaldırmayan santrallerden biri oldugundan şuanlık benim internet hızımı 2 mbit e düşürdüler en kısa zamanda bu sorunu aşıcaklarmış.. bakalım merakla bekliyoruz..

BaDThings

BaDThings

Üye

üstte verdiğim linke bakarsanız fiyat tarifelerini öğrenebilirsiniz

ayrıca
Tüm "8 Mbps'e kadar son sürat ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanmaktadır.

Adil kullanım uygulaması, şebeke kaynaklarının tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesine imkan sağlamak için devreye alınan bir uygulamadır.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
bence geçmeyin derim...

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
Arkadaşlar birazdan aşağıda okuyacağınız yazılar bizzat başımdan geçmiştir ve kesinlikle doğrudur. Ağzımdan cıkıcak olan kötü kelimelerden ötürü affola çünkü şuan çok sinirliyim :@

Arkadaşlar bn geçen salı gününe kadar 1024 mpbs 4 gb sabit paketi kullanıyordum. Salı günü babamla konuştum ve 8 mb netlimitsiz tarifesine geçmeye karar verdim. Buraya kadar herşey normal anormallikler ardardına birasdan karşınıza gelicek. Nese telekom bayisinde bu tarifeye geçtikten sonra dediler eve gidince modemini açtığında tarifeyi kullanabilirsin. Eve gittim modemi açtım bağlantı yok (şer*****lik 1). Nese ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım dediler bağlantısınızda çalışma var çalışma ne zaman biter o zaman bağlantı sağlarsınız (şererfsizlik 2). Nese bir ertesi gün daha tekrar aradım müşteri hizmetlerini (hala bağlantı yok o yüzden) bu sefer çalışma falan yok ama bnm bağlantı hala ortalarda yok (serefsizlik 3) o gün içerisinde neredeyse 5 sefer aradım her seferinde suanda sistemimizde güncelleme var bir kaç saat sonra tekrar deneyin dediler. Ve 4 saat aradan sonra aramamda adamlara ulaştım sorunu telekom müdürüne ilettiler. 24 saat içerisinde cvp gelir dediler. Ertesi gün yani bugün saat 3 gibi net bağlantım geldi. Bir iki dosya indiriyim dedim saniyede 213 kb falan indiriyor flashgetle. (alla alla bi anormallik var). Bugün saat 5 te telekom müdürnden telefon gelir ve bnle telefon müdürü arasındaki konuşmalar aynen şöyledir:
Müdür:İyi günler!internet bağlantınız sanırım geldi. Ancak 8 mb başvuru yaptınız ancak hızınız suan 2 mb (yani 2048 mpbs). Mesafeden dolayı maalesf en fazla bu kadar hız kaldırıyor. Ancak hala netlimitsizssiniz.
Ben:Peki dedim bu 2 mb netlimitsizdemi aynı fiyat sabit 49 tl ödeyeceğiz?
Müdür:Evet! (anaaa herif evet demez mi kafam fıttırdı)(şer*****lik 4)
Ben:Peki dedim o zaman eski tarifeye tekrar dönelim.

Yani anlayacağınız 8 mb netlimitsiz tarifesi için başvurduğumuz Türk Telekomdan aynı fiyata 2 mb netlimitsiz tarifesi görüyoruz. Ben bunlar kadar adi şer***** insalar görmedim. Aradan bir 4 ay falan ttneti de telekomuda si.... başka tarifeye geçeçem

Kusra bakmayın arkaşlar o kadar sinirliymki!..

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
biraz sakin :ehe bndede 8 mbit yalan oldu ilk 2 hafta fln ne güzel normal gidiodu ondan sonra sabahları fln 5-6 mbit
sonra akşama kadar 3 mbite düşüo napalım artık 1 mbitten iidir bn memnunum ztn adamlar 8 mbite kadar dio doğru söylüyolarmış

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
biraz sakin :ehe bndede 8 mbit yalan oldu ilk 2 hafta fln ne güzel normal gidiodu ondan sonra sabahları fln 5-6 mbit
sonra akşama kadar 3 mbite düşüo napalım artık 1 mbitten iidir bn memnunum ztn adamlar 8 mbite kadar dio doğru söylüyolarmış

Aylık ortalam 30-40 GB veri indiriyorum.Daha önce tarife geçişi adı altında sınırslı internetten sınırsıza geçtiğimde 6 ay sonra faturama 20 TL ücret kondordular.Neymiş efendim tarife geçiş ücretiymiş:@Ödemek zorundaymışım.TTNET gördüğüm en adi firma. Hızı 8 MB çıkartıp kotaların biran önce dolmasını sağlayacak:@ boylece kota aşım ücreti altında faturayı bindirecek:@Tüketicilerine yolunacak kaz niyetiyle bakan br firma.Boyle bir firmanın yapacagı kampanyalarda hep bu şekilde olur zaten.Sınırlamanın sebebine gelince efendim yasal olmayan içerikler indirilmesin diye.sanane kardeş yasal olmayan içeriği indiren sorumludur.Sen sadece hizmeti vermekle yükümlüsün.Yalan nerden çıkar sağlarız diye uğraşıyorlar.Üstelik Ne zamandır TTNET tüketicilerini düşünür oldu :@

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
Aylık ortalam 30-40 GB veri indiriyorum.Daha önce tarife geçişi adı altında sınırslı internetten sınırsıza geçtiğimde 6 ay sonra faturama 20 TL ücret kondordular.Neymiş efendim tarife geçiş ücretiymiş:@Ödemek zorundaymışım.TTNET gördüğüm en adi firma. Hızı 8 MB çıkartıp kotaların biran önce dolmasını sağlayacak:@ boylece kota aşım ücreti altında faturayı bindirecek:@Tüketicilerine yolunacak kaz niyetiyle bakan br firma.Boyle bir firmanın yapacagı kampanyalarda hep bu şekilde olur zaten.Sınırlamanın sebebine gelince efendim yasal olmayan içerikler indirilmesin diye.sanane kardeş yasal olmayan içeriği indiren sorumludur.Sen sadece hizmeti vermekle yükümlüsün.Yalan nerden çıkar sağlarız diye uğraşıyorlar.Üstelik Ne zamandır TTNET tüketicilerini düşünür oldu :@
napalım kardeş ttnet böle işte :yuru

canakalin

Üye
bende geçtim ama mesafe zart zurt olayı yüzünden hızım aynı 1mbit kaldı üstüne 15gb kota aldm şu an kota aşılmış bi şeklde duruyorum. ay sonunu bekliyorum tarifemi değiştirmek için.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
dediğim gibi kardeşim YALAN.alt yapıları kaldıramadığı için TTNET böyle uyduruk birşey çıkardı.1 mb çekilmiyor birde hız 512 ye iinerse yandık

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
anlaşma şartlarını iyi okuysaydın 15 gb kadar 8 mbit ondan sonra sabit 1 mbit düşüyor 2 tl ye adamlar size 8 mbit sınırsız verecek değiller ya :)

afulutas

Üye
benim ki 8 mbit sınırsız. anlaşma şartlarını da okudum ve özellikle sordum. hayır 15 gb yok dediler ama açıkça bir şey söyleyim mi. 8mb lafı fasa fiso. alakası yok. yav 1 mb iken hızımız daha iyiydi be... adsl hızını ölçüyorum zamanlara göre değişiyor akşam saatlerinde 7000-8000 oluyor gündüzleri ise 3000-4000 arası oluyor ancak yine alakası yok onlarda gerçek değil bence.. kısacası telekom bizi eviriyor çeviriyor soyuyor. olan bize oluyor paralarımıza oluyor. kaliteli hizmet alamıyoruz...

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
yaa telekoma güven olmaz milleti sömürmekten başka bişey yapmıyor.dünyanın en kazık interneti türkiyede hızı ne olursa olsun.zaten türk milleti doğru düzgün geçinemiyor bide bu telekomla başı dertte internet derdim olmasa ev telefonunu kestirecem

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
valla bn haziran ayında geçmiştim 8 mbite ilk başlarda 6-7 mbitte devam ediodu ama şimdi ii ce düştü sabah-öğlen fln en fazla 4 oluo akşamda 2-3 mbit 1 den iidr en azından...2 tlye değmez değl bnce

hamza416

hamza416

Üye
arkadaşlar birinizin bilgisi tutmuyor normal olarak baglantı ücreti 26.81 tl 2.16 tl karşılığı 29liraya 8mb'ye kadar baglantı saglıyorlar ben 1024 kullanıyordum sınırsız 45 lira öduyodum 2 .16 tl daha ödeyerek net limitsiz yani 8 mb baglantı hızına geçtim.hızım tam hız deildi 4096 dı fakat 2hafta sonra hız 2048 düştü ttnet şer*****leri bi ara santral calışmaları yapıorlardı hızları duşurduler bile bile günahlarını almak istemiyorum sallayın çünkü ben 28.08.2009 itibarıyla ttnet adslli deilim uydunetliyim aslına bakarsanız gerçek hız internet istiyorsanız bi uyduneti deneyin derim:d

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce bende netlimitsiz 8 mbit tarifesine geçtim. Test hızı yaptım indirme hızı 960'lar da geziyor yükleme yükleme hızı ise 200-250 civarı birşey rapidden bir program indireceğim ama 110 kb ile 120 kb arasında indiriyor :S daha modemimi kapatıp açmadım bu neden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan varmı ?

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
rapid hızı keser free den indiriosan

elive

elive

Emekli Yönetici
ben geçtim arkadaşlar 8 mpbts e kadar hızlı intenete (santrale yakınlıgınız bağlı olarak hız değişebilir) çok memnunum...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
anlaşma şartlarını iyi okuysaydın 15 gb kadar 8 mbit ondan sonra sabit 1 mbit düşüyor 2 tl ye adamlar size 8 mbit sınırsız verecek değiller ya :)

Şimdi benim anlamadığım 15 GB sonra hız 512 kb ye mi yoksa 1MB ye mi düşüyor eğer 1MB düşüyorsa iyi