8 mbitin sınırsızı varda işte sözde sınırsız arkadaşımızın dediği gibi film müzik fln indirmesinler die böle yapmışlar,yoksa film indirmeden 15 gb nin dolması imkansız 1 ay interneti açık bıraksan gene dolmaz film fln indirmedenbenim 1024 sınırsız 8mb yapmayı dusunuyorum egerki 8mb sınırsızı varsa gecen baktım pek bişi anlayamadım web sitelerindeki anlatımlardan pek tatmin olamadım gidip sormak lasım
Anlayamadım, biraz daha açıklayacı yazabilir misin?
Tarife şudur: 15 GB kotalı 8 mbit internet bağlantısı verilir, yanılmıyorsam 31-32 liraya. Sınırsız diye lanse edilir ama sınırlıdır aslında. Bu reklamı gören kullanıcı direk atlar 8 mbit 30 lira diye hemen tarife değiştirir. Ama durum öyle değildir, 15 gb'ı aşarsan hızın 512 kpbs'ye düşer.![]()

biraz sakinbndede 8 mbit yalan oldu ilk 2 hafta fln ne güzel normal gidiodu ondan sonra sabahları fln 5-6 mbit
sonra akşama kadar 3 mbite düşüo napalım artık 1 mbitten iidir bn memnunum ztn adamlar 8 mbite kadar dio doğru söylüyolarmış
Ödemek zorundaymışım.TTNET gördüğüm en adi firma. Hızı 8 MB çıkartıp kotaların biran önce dolmasını sağlayacak
boylece kota aşım ücreti altında faturayı bindirecek
Tüketicilerine yolunacak kaz niyetiyle bakan br firma.Boyle bir firmanın yapacagı kampanyalarda hep bu şekilde olur zaten.Sınırlamanın sebebine gelince efendim yasal olmayan içerikler indirilmesin diye.sanane kardeş yasal olmayan içeriği indiren sorumludur.Sen sadece hizmeti vermekle yükümlüsün.Yalan nerden çıkar sağlarız diye uğraşıyorlar.Üstelik Ne zamandır TTNET tüketicilerini düşünür oldu 
napalım kardeş ttnet böle işteAylık ortalam 30-40 GB veri indiriyorum.Daha önce tarife geçişi adı altında sınırslı internetten sınırsıza geçtiğimde 6 ay sonra faturama 20 TL ücret kondordular.Neymiş efendim tarife geçiş ücretiymişÖdemek zorundaymışım.TTNET gördüğüm en adi firma. Hızı 8 MB çıkartıp kotaların biran önce dolmasını sağlayacak
boylece kota aşım ücreti altında faturayı bindirecek
Tüketicilerine yolunacak kaz niyetiyle bakan br firma.Boyle bir firmanın yapacagı kampanyalarda hep bu şekilde olur zaten.Sınırlamanın sebebine gelince efendim yasal olmayan içerikler indirilmesin diye.sanane kardeş yasal olmayan içeriği indiren sorumludur.Sen sadece hizmeti vermekle yükümlüsün.Yalan nerden çıkar sağlarız diye uğraşıyorlar.Üstelik Ne zamandır TTNET tüketicilerini düşünür oldu
![]()

anlaşma şartlarını iyi okuysaydın 15 gb kadar 8 mbit ondan sonra sabit 1 mbit düşüyor 2 tl ye adamlar size 8 mbit sınırsız verecek değiller ya![]()