701 çöktü ve Phoneix ile Flash atılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
demekki ciddi bir sıkıntı var. samsunda yazılım atılıyordu normalde. inşallah bize ppatlamaz bu iş

nokia 701

Üye
evet ama yazilimda sorun varmis ki geri yukle verdigimizde cihaz coktu demekki cihazda bi sorun varmis ben duzelmesse yenisini alcam nede olsa 3 yil qarantisi var ben hic 10 gun kullanmamistim oyle oldu napiyim hakkimi isticem

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Cihazımın DurumuSayın Müşterimiz; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanmış olup size teslim edebilmek için son kez test edilmektedir. Test işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
Garanti Durumu Garanti Dahili
Fatura Bilgisi 0 TL

---------- Eklendi @ 18:40:54 ---------- Yazıldı @ 18:40:08 ----------

garanti iki yıl değilmi beya:)))

nokia 701

Üye
hayir bende 3 yil vermis oyle yaziyor
qaranide senin cihaz kac gun oldu verdigin benimki 3 gun oldu hala serviste

---------- Eklendi @ 13:52:52 ---------- Yazıldı @ 13:49:04 ----------

insallah yenisi gibi olur kanka yoksa yanarizz degilmi simdiden telimi ozledim gelir gelmez opcem ve bir daha yeri yukle veri sil islemi yaptirmayacam cihazima yazilim falanda guncellemiycem oylesine kullancam bu bana bi ders oldu kanka
:vur :hmmm

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Ben vodafone den aldim. 2 yil biliyorum garantisini.geçen hafta cuma verdim. 9 gün oldu:)))

---------- Eklendi @ 18:10:54 ---------- Yazıldı @ 18:09:58 ----------

Ben gene güncellemeleri yüklerim:) ama veri sil ve fabrika ayarlarina dön demem:)))

nokia 701

Üye
senin tel gelince bana yazarsin beklicem insallah yenisi gibi olur

efeler12

efeler12

Üye
Bende de aynı sorun oldu bununla düzelttim sorun yaşayan arkkadaşlar deneyebilirler.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Bende de aynı sorun oldu bununla düzelttim sorun yaşayan arkkadaşlar deneyebilirler.
biz o yolları çoktan denedik yeni birşey söyle

nokia 701

Üye
ya benim tel geldi simdi cok guzel calisiyor
:alkis:alkis

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
benimki hala gelmedi bakalım ne olacak

nokia 701

Üye
kanka sen direk servise git telini iste cikartip verecekler bende takib ediyordum tamir suruyor falan diyordu sitede gidib direk teli isteyince cikartib verdi bende teli actim bekledim acildi sende oyle yap cok bekleme kanka hadi bakiyim
>>>>>>>>>>>>> cevabini bekliyorum <<<<<<<<<<<<<<<<

hizan

hizan

Üye
yaa konuyu şimdi gördüm telefonun servislik bir durumu yok sadece flash atarken yanlış yapılıyor o kadar inşallah o arkadaşımız bu gün öglenden sonra forumda olursa bende forumda olacağım telefonunu kurtarırız.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
yok benim cihazın donanımındada sıkıntı varmış zaten istanbulda demişler. parçası değişti yazıyo verdikleri kağıtta.

---------- Eklendi @ 11:20:34 ---------- Yazıldı @ 11:10:33 ----------

şimdide microsoft office yok içinde ve güncelelmelerde çıkmıyor

nokia 701

Üye
Allah yardimcin olsun kanka insallah duzelirde bir guzel kullanirsin

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
son nokiam desem büyük konuşmuş olur muyum bilmiyorum. yeni gözdem samsung. galaxy s3 çıksın s2 biraz düşsün fiyatı onu bekliyorum. :))) 701 i de kardeşime vereeğim. şu an güzel çalışıyo bakaılm

nokia 701

Üye
insallah iyi olur kanka hayirlisi ne olursa artik

---------- Eklendi @ 07:34:52 ---------- Yazıldı @ 07:34:13 ----------

sen hic canini sikma dunya mali dunyada kalir

Üst Alt