701 çöktü ve Phoneix ile Flash atılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
701 çöktü ve Phoneix ile Flash atılmıyor acil yardım
Arkadaşlar 701 de sosyal ağlar çalışmıyordu bende menüden fabrika ayarlarını geri yükle ve veri sil seçeneğini onayladım. ancak telefon kapndı ve açılamadı. Nokia yazısı geliyor sonra ilk açılıştaki o noktalar yanıp sönüyo sonra ekran siyah ama alttan çok az ışık var. Bu konumda kalıyor. Flaş atayım dedim oda olmuyor. hem naviden hemde forumdan dosylAR İNDİRİP denedim olmuyor. çıkan ekranı paylaşıyorum.

savas_yal

savas_yal

Üye
telefonun açılması biraz geç oluyor bekleseydin keşke geri yükle veri silden telefon çökmüyor

serecans

serecans

Üye
bekle açılmassa hard format

adanalı1

adanalı1

Üye
naviden dosyları tekrar ındır . phoneıxden multıflash at .. Multıflash . !!! duzelecektır .

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl atılıyor ki:(((

adanalı1

adanalı1

Üye
resımlı anlatım vardı multıflash. dur lınk atayım

---------- Eklendi @ 23:19:05 ---------- Yazıldı @ 23:11:35 ----------

Facebook varsa gel anlatayım usta sana .

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim geçen gun bende de oldu. Ama problemi şyle hallettim. Phoenix i kurmadan önce ya da varsa kaldırdıkdan snra, önce nokia pc suite yükle(ama şu basit olan suite yi. Mağazaya bağlanan suite değil) daha snra da phoenix in en son sürümünü yükle. Ve snra pcyi yeniden başlat yada başlatmasanda olur. Ama başlatsan daha iyi.

Bu hata pc telefonu algılayamadığı için oluyor galiba. Merak etme flash atarak hallolucak bimesele. İçin rahat olsun.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
telefonsuz kaldım:( sabah beri bu duerumda:(

---------- Eklendi @ 23:22:48 ---------- Yazıldı @ 23:21:07 ----------

kardeşim geçen gun bende de oldu. Ama problemi şyle hallettim. Phoenix i kurmadan önce ya da varsa kaldırdıkdan snra, önce nokia pc suite yükle(ama şu basit olan suite yi. Mağazaya bağlanan suite değil) daha snra da phoenix in en son sürümünü yükle. Ve snra pcyi yeniden başlat yada başlatmasanda olur. Ama başlatsan daha iyi.

Bu hata pc telefonu algılayamadığı için oluyor galiba. Merak etme flash atarak hallolucak bimesele. İçin rahat olsun.
sağol kardeşim hemen deniyorum

ANIL

ANIL

Admin
Yarın yardım edebilirim anca :)

adanalı1

adanalı1

Üye
phoneıxde flashıng kısmında multıflash secenegı var kardes. oarayı sececeksın.ardından aşagıda 10 15 tane kutucuk cıkar aynı hep.birbirine benzer . sen en soldakınde gereklı yerlerı doldurup.flashıng dedıgın zaman o gerekenı yapar.eksık yada hatalı osya varsa duzeltır.

• Beğen
Tepkiler: ekoks20
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
phoneıxde flashıng kısmında multıflash secenegı var kardes. oarayı sececeksın.ardından aşagıda 10 15 tane kutucuk cıkar aynı hep.birbirine benzer . sen en soldakınde gereklı yerlerı doldurup.flashıng dedıgın zaman o gerekenı yapar.eksık yada hatalı osya varsa duzeltır.
onda sadecelog bölümü açıolıyo diğer yerler deaktif:((((

---------- Eklendi @ 23:35:42 ---------- Yazıldı @ 23:33:36 ----------

şimdi yusu_beyin yöntemi deniyorum:(

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye

bu yöntem ile oluyormu bilmiyorum ama ben internet kafelerde flash atarken pc suiti yüklemeyince phoenix teli görmüyor 3 defa masa değiştirdim olmadı en sonunda pc suite ile telefonu kullandığımız için her driverin de suite ile yükleneceği ve bu sayede tüm driverlerle birlikte sorunsuz flash atacağım aklıma geldi. Bunu uygulayınca problem çkmadı ve 4 defa flash attım tele.(kendi modlamamı denedim de :) ) hiç bişey yada aynı hatayı tekrar hiç almadım.

---------- Eklendi @ 23:44:30 ---------- Yazıldı @ 23:40:28 ----------

ztn orda

boot rom, telefonun boot yüklemesinden sonra tespit edilemedi, flash için uygun değil

yazıyor. Kendi ingilizceme göre yanlışım varsa k.bakmayn.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birde hard format atmayı dene,olmazsa deadh flash at,umarım halledersin.geçmiş olsun

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. inşallah bu gece halledeceğim. gelde yarımn mesaiye yetiş:))) iyi geceler

adanalı1

adanalı1

Üye
elemızden ne gelırse sonuna kadar buradayız kardesım . hayırlı geceler .

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
hard formatı atabilmemiz için telin açılması gerekmiyor mu? benmi yanlış hatırlıyorum?

---------- Eklendi @ 00:31:01 ---------- Yazıldı @ 00:29:53 ----------

sona geldim yusuf beyin yöntemde. phoneix kurulumu bitmek üzere:) inş olur da uyurum:)))

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hard format cihaz kapalı iken atılıyor,sizin bahsettiğiniz soft formattır

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
şimdi usb gibi gördü ama içine girilmiyo:) donanım yükledi sonra gene aynı yerde kaldı:((( sonra tekrar denedim ilerleme var. bir açıldıını göreydim. tokattan araziden 8 gibi geldim babamı bile arayamadım tel yok ditye ilk iş onu arayacağım. inş oluyo gibi

---------- Eklendi @ 00:50:37 ---------- Yazıldı @ 00:44:11 ----------

gene aynı hatayı verdi:(((

---------- Eklendi @ 00:51:43 ---------- Yazıldı @ 00:50:37 ----------

geri saym başlıyo 25 twen sonra cuff:(

---------- Eklendi @ 00:59:52 ---------- Yazıldı @ 00:51:43 ----------

hard format nasıl atılıyo :( kapalı iken

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hadi ya! Vala bıde arka usblerde dene yada laptopsa daha önce flash için kullanmadığın bi usb portu. Çünkü teli görmüyor pc. Bi de o şekilde dene olmadı başka bi pc de dene. Ama önce pc suite snra phoenix yükle. Önce pc suite yi kurmassam bende flash atamıyordum çünkü. Bide dead flash işaretliyorsun demi?

Üst Alt