701 çöktü ve Phoneix ile Flash atılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bana resimli anlatim lazim elinde olan varmi 701 coktu ya daha yeni almistim servisemi gotursem acaba
mesajlarinizi bekliyorum arkadaslarr ...... lutfennnnn bi yol gosterin ..
kardeşim git trabzondaki kvk ya yüklesinler yeniden hiç uğraşma

Cumhuriyet Cad. Nemlioğlu Cemal Sok. (Trabzon Şehir Klubü aralığı)
Ziya Bey Sitesi A-Blok No:16/1 Trabzon
Tel: 444 1 KVK, 444 1 585
Faks: 0 462 322 36 96

nokia 701

Üye
ya arkadaslar dediglerinizi yapayimde uspyi taktigimda tel aciliyor ve kamanma tusuyla kapanmiyor nasil kapatabilirim yardimlarinizi bekliyorum lutfen bi yol gosterin telsiz kaldim tesekkurler simdiden yardimlarinizi bekliyorumm

Hukuk61

Hukuk61

Üye
ya kardesim 10 tane metod söyledik yapmamıssın hicbirini,dene bi adam akıllı yüzdeyüz olacaktır

ANIL

ANIL

Admin
ya arkadaslar dediglerinizi yapayimde uspyi taktigimda tel aciliyor ve kamanma tusuyla kapanmiyor nasil kapatabilirim yardimlarinizi bekliyorum lutfen bi yol gosterin telsiz kaldim tesekkurler simdiden yardimlarinizi bekliyorumm

Usb takılıyken cihaz şarj olur.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 : arkadaşıom özelden yazmışssın ama cevap yazmıyorum çünkü özel mesajların dolu imiş öyle uyarı veriyor. benim ne yaptığımı sormussun hepsini denedim olmadı kvk ya verdim samsunda. üstte de zaten trabzn kvk ya ver demiştim sana

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Güzel kardeşim USB'yi taktığında telefon ne yaparsa yapsın, sen kafana takma.
Dead Flash yöntemi diye önceki sayfalarda verilen yöntemi dene ve sorundan kurtul.
Hala USB'den bahsediyorsun.
Tek ihtiyacın Navifirm ve indireceğin orjinal RM-774 Turkey dosyaları.
Bir de dead flash atmak için Phoenix programı.

Videoyu izle!

[video=youtube;MLoyKqJ0NhU]http://www.youtube.com/watch?v=MLoyKqJ0NhU[/video]

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Servise vermedi isen başka bir yöntem var onu söylerim yaparsın geçende arkadaşın çöken E7 telefonunu hayata döndürdük..

xxcosworthxx

Üye
aynı sorunu iki gün önce 700 de yaşadım açılmıyordu flash atılmıyordu bataryayı söküp tak ve hard format tuşlarına basılı tut el sıkışma ekranı gelene kadar sonra açılıyor

nokia 701

Üye
hepsini denedim olmuyor arkadaslar hata veriyo yardim edenlere tsekkur ederim ama servise goturcem qaliba

Hukuk61

Hukuk61

Üye
arkadasım parana yazık,dead flash cok kolay bi yöntemdir..telefonu bozma lüksün yok dene 1 kaç kere mutlaka yapaaksın..sonra da iyiki de götürmemişim servise diceksin..ben de nokia e75 vardı 3 gün önce çöktü tuşlar fln hicbisey calısmıyodu...tel kapalıyen phoneixden dead flash attım 0 gibi oldu

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
cumadan beri cihaz kvk da benim. cumartesi kvk adres değiştirm,iş o yüzden bugün işlem girişini yapmışlar. siteden takipe baktım garanti dahilinde ücret 0 yazıyo. Tamirat devam etmektedir. işlem bitince sms veya e-posta atılacaktır diyo

---------- Eklendi @ 20:48:41 ---------- Yazıldı @ 20:47:52 ----------

701 arkadaşım özel mesajlarını temizler misin. özelden yazıyorsun cevap yazıyorum iki saat gitmiyo. karşı tarafın mesaj kutusu dolu diyor

nokia 701

Üye
tmm arkadasim simdi bos yaza bilirsin

---------- Eklendi @ 06:13:20 ---------- Yazıldı @ 06:11:02 ----------

benim telin sorunu bu .........Arkadaşlar 701 de sosyal ağlar çalışmıyordu bende menüden fabrika ayarlarını geri yükle ve veri sil seçeneğini onayladım. ancak telefon kapndı ve açılamadı. Nokia yazısı geliyor sonra ilk açılıştaki o noktalar yanıp sönüyo sonra ekran siyah ama alttan çok az ışık var. Bu konumda kalıyor. yardimlarinizi bekliyorummm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

benim telin sorunu bu .........Arkadaşlar 701 de sosyal ağlar çalışmıyordu bende menüden fabrika ayarlarını geri yükle ve veri sil seçeneğini onayladım. ancak telefon kapndı ve açılamadı. Nokia yazısı geliyor sonra ilk açılıştaki o noktalar yanıp sönüyo sonra ekran siyah ama alttan çok az ışık var. Bu konumda kalıyor. yardimlarinizi bekliyorummm

Bu tür hatalarda bataryayı ve hafıza kartını çıkar.
Sonra bataryayı tak ancak hafıza kartını takma.
Hafıza kartını takmadan telefonu aç.
Muhtemelen normal açılacaktır.
Açıldıktan sonra hafıza kartını tak.

nokia 701

Üye
hafiza karti yok ki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hafiza karti yok ki

O zaman hard reseti bir dene.

Bkz.Hard Reset
"Yeşil tuş (arama cevaplama)"+ "kırmızı tuş (kapatma)" + "kamera tuşu" + "ses kısma tuşu (yan taraftaki)" tuşuna birlikte basılı tut 7-8 saniye)

ANIL

ANIL

Admin

Dead flash atmayı denedin mi?

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
701 arkadaşım aynısı benim başıma geldi cihaz hala kvk da:( cumadan beri. baqkıyorum online takipten. garanti dahili ücret 0 diyo ama kırmızı yazıyla tamirat devam ediyo yazıyo:(

nokia 701

Üye
uzulme kanka bende vercem yapsinlar olmasada yenisini soke soke aliriz dimi sen canini sikma hepsi duzelcek sen hic merak etme

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
canımı sıkan bir haftadır sürmesi

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
samsunda yazılılm atamamışlar. istanbula gitmiş

Üst Alt