aynısı 7048i arayarak da oluyor. Tabii ki de parasıyla
mstf_l Üye nesto3' Alıntı: aynısı 7048i arayarak da oluyor. Genişletmek için tıkla ... Tabii ki de parasıyla
время Üye MeeGo OS' Alıntı: biliyoduk ki Genişletmek için tıkla ... tempestshine' Alıntı: ben bilmiyodum Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyordum...
MeeGo OS' Alıntı: biliyoduk ki Genişletmek için tıkla ... tempestshine' Alıntı: ben bilmiyodum Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyordum...
nesto3 Üye abuzer02' Alıntı: Arkadaşlar Vodafone aboneleri *7000# yazıp arama tuşuna basın tüm abonelik işlemlerinizi burdan da yapabilirsiniz. 1) Hat işlemleri 2) Tarife ve Paketler 3) Servisler 4) Bana Özel hadi kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... vodafone sesli yanıtself servisi 7048 de var.
abuzer02' Alıntı: Arkadaşlar Vodafone aboneleri *7000# yazıp arama tuşuna basın tüm abonelik işlemlerinizi burdan da yapabilirsiniz. 1) Hat işlemleri 2) Tarife ve Paketler 3) Servisler 4) Bana Özel hadi kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... vodafone sesli yanıtself servisi 7048 de var.
abuzer02 Üye Konu Sahibi 7048 ücretli ama *7000# ve *3636# ücretsiz abonelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.