taşınabilir şarj aleti on

Bitirip bitirip dolduracan artık kardeşim evde genelde zaten ona sorun olmaz pek. Kullan bak bakalım duruma göre ayarlarsin.![]()

Bitirip bitirip dolduracan artık kardeşim evde genelde zaten ona sorun olmaz pek. Kullan bak bakalım duruma göre ayarlarsin.![]()
Bu Zenfone lar eskidi yenisi çıkarmalı ASUS.

Daha ağustosta çıkmadı mı zenfone lar?

Samsung ne alaka kardeşim? Ben sana samsung diye birşey mi dedim? Asus yeni model çıkarmalı diyorum. Diğer firmalarla kıyaslamıyorum.
This Coming For Me
Aynen öyle
Aynen öyle
Asus,Samsung mu ? Samsung bile 6 ayda 1 çıkartıyor gerçi ara modellere bakarsak en az ay başına 1 tane düşüyordur
Aynen,yeni cihaz daha ZenFone'lar![]()
Samsung ne alaka kardeşim? Ben sana samsung diye birşey mi dedim? Asus yeni model çıkarmalı diyorum. Diğer firmalarla kıyaslamıyorum.
seninki bu ;
Zenfone 5G2 mi senin zen5 mi?
Abi asusu aldiysan kitkat yaptin mi? Yaptiysan pil performansı nasil çünkü eskiden bozuktu kitkatla düzeldi diyorlar

Hayirlisi kardeşim peki telefonu aldiginda beni ozelden bilgilendirir misin?Balıkesir'den aşağı Aras kargo araçları gelmiyormuş,Telefon kargoda kaldı.Cuma günü bekleniyor![]()
Hayirlisi kardeşim peki telefonu aldiginda beni ozelden bilgilendirir misin?
Herkes yararlansın değil mi ?Evet haklisinizBuradan cevap yazacağım,istediğinizi buradan sorabilirsinizHerkes yararlansın değil mi ?
Pil performansı iyi ekran boyutuna göre. Kitkat ile gelen performans iyileştirmeleri vs. telefona daha iyi geldi.Abi asusu aldiysan kitkat yaptin mi? Yaptiysan pil performansı nasil çünkü eskiden bozuktu kitkatla düzeldi diyorlar
Bir S4 kadar gider mi acaba şarjıPil performansı iyi ekran boyutuna göre. Kitkat ile gelen performans iyileştirmeleri vs. telefona daha iyi geldi.

Onun batarya kapasitesi biraz daha fazlaymış ama aşağı yukarı aynıdır tahminimce.
Ekran&İşlemci&Sensörler vs. bir sürü pil performansını etkileyen faktör var
S4 kadar şarjı gitse yeter sanırımS4'ün de o kadar iyi değildir herhalde, 5 inçlik ekrana 2600 mah az ziraOnun bende farkındayım daEkran&İşlemci&Sensörler vs. bir sürü pil performansını etkileyen faktör var
S4 kadar şarjı gitse yeter sanırım
S4'ün de o kadar iyi değildir herhalde, 5 inçlik ekrana 2600 mah az zira

Evet haklisiniz

Hayirli olsun bekliyoruzNeyse gelsin bir hele,Balıkesir-İzmir yolu da açılmış 30DK önce falan TV'de gördüm
Cihazı yarım saat falan önce aldım hocam![]()

Hayirli olsun bekliyoruz![]()
Ekran yanakları cidden kendi bağımsızlığını ilan etmiş(çok kalınlar) ama tasarımı olumlu etkilemiş bunu belirtmem gerekiyor.Hafıza kartına uygulama taşınmıyor buda şimdilik ayrı bir sorun
Nisan ayı gibi Android 5.0 ile beraber belki bu 2 sorun aşılır pili sanmıyorum ama hafıza kartına taşıma olayını aşarlar diye umuyorum 4.3'te böyle bir problem yokmuş
Bunların haricinde kulaklık ses çıkışı bilgisayarda olduğu gibi pek hoşuma gitmedi aynı bilgisayarım gibi iş görür seviyede fakat bir s4 yada note 3 kadar kalite kimse beklemesin.Ekranı ise gayet kaliteli pixellerin sayılma durumu yok,bu açıdan 720p olmasına rağmen bir s4 gibi pixel yoğunluğu var,Bunların dışında klavyesine çok uyuz oldum onu bir şekilde halledeceğim.Arka kapakta da parmak izi bırakma problemi var hTC One'ın siyah modeli gibi ama çok belli olmuyor sadece kirliymiş gibi his veriyor.Şu Kapastif tuşlarda geri ile menü tuşu samsunglardaki gibi olsaymış çok daha güzel olurmuş.O bahsedilen ahizeden sesin boğuk gitme sorunu ile karşılaşmadım 3 kişiyle görüştüm sesimin gayet iyi olduğu cevabını aldım.20000 civarı bir AnTuTu benchmark puanına sahip performans anlamında şimdiye kadar hiçbir oyunda problem yaşamamakla beraber arayüzün aşırı akıcı olduğunu söylemeden geçemiyorum.Bence bunlara rağmen güzel bir cihaz bu fiyata bundan iyisinin olduğunu sanmıyorum tabi ki aklım yine Samsung'larda
Üşüyoruz SM-N9005

Klavye konusunda haklısın ben de çözemedim bir türlü onu. Fakat hafızaya taşıma olayı var bende sende nasıl yok acaba. Ne root var ne birşey alette, hatta dedim ne güzel rootluymuş gibi bir kullanım sunmuşlar diye övünüyorum.