Telefon Tavsiyesi 650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hayırlı olsun uygun almışsın
güvenilir bir site mi

Sağol Muhammed kardeşim,Sitede " Asus Türkiye Garantisi " ibaresi var," Canlı Destek "ten de durumu doğrulattım.Cihaz elime geldiğinde eğer cihaz paralel ithalat falan çıkar ise direkt geri göndereceğim ama Asus Türkiye Garantisi altında ise gerçekten çok iyi fiyata aldım.Burada Vatanbilgisayarda falan hep 700TL daha aşağısı yok

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Konu Sahibi
Keşke Casper Via v5 baksaydın almadan önce. Karar yinede senin ama hayırlı olsun
Aslında benim bir diğer uyuz olduğum konu da yurt dışından farklı bir markaya sahip ürünün üzerine kendi markalarını basıp 100% Türk malıdır diye yazılmasıdır,Casper'i bilmiyorum ama General Mobile'in Discovery'si ve Elite'ı(Elite'den tam emin değilim) Amerikalı BLU firmasına ait ve adamlar Çin'de ürettirip satıyorlar...

Vestel Venüs'ü de bilemiyorum,Casper'ı da bilemiyorum ama bunlar da yaptır sat mantığıyla çalışıyor,Turkcell'in cihazları genelde Huwaei ve ZTE oluyor hiç birisi Türk malı değil ama Türk malı diye bize kaptırmaya çalışıyorlar.Bizim Meclistekiler bile yiyor ne diyeyim... (siyaset yapmıyorum görünen köy kılavuz istemez)

Casper'in'de menşeisi Hindistan merkezli Micromax olabilir tam olarak bunları bilmiyorum,araştırmadım
ve via v5'te 1GB ram var ama Asus Zenfone 5'te 2GB var ve fason üretim cihaz değil
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkür Ederim
hayırlı olsun uygun almışsın
güvenilir bir site mi

İnternette baktığım kadarıyla güvenilir bir firma fakat teslimatta geciktiğine dair yazılar da var.Satın aldıktan sonra kendileri beni aradılar doğrulama falan yaptılar baya konuştuk cihazın Asus Türkiye Garantili olduğunu tekrar doğrulattım ve yarın sabah ellerinde olacağını dolayısıyla da çarşamba günü benim elimde olacağının teyidini aldım kendileri de başka bir yerden tedarik ediyorlar anladığım kadarıyla

Tepkiler: key43

kemsaf

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle

Gallahad

Üye
dün n11 de g2 mini 709 mu 749 tl mi neydi

ByKatre

Üye
general mobile discovery elite, gione firmasının telefonu

BRKTNL

Üye
Hayırlı olsun kardeş tercihin doğru
Ses kalitesi konusuna gelirsek bak kulaklığını denemedim ama hoparlör çıkışı sağlam diyebilirim. Memnun olmazsan zaten sağlam bir kulaklık bağlarsın. Diğerleri hikaye kardeş sonuçta bu marka efsane bir bilgisayar ve parça markası

Konu Sahibi

Sağol teşekkür ederim,kulaklık kalitesinden ziyade ses kaynağı olan telefonun ses çıkışının kalitesi önemli.yoksa LG G2'nin kulaklığı var Samsung'larda fena ses vermiyor ama G2'de biraz bozuyor bilgisayarda hepten bozuyor bu ama tüm kulaklıklar için geçerli

Aynen,Dünyanın 1 numaralı donanım üreticisi benim gözümde
Alabilirsin tabi ne demek
sağolasın

Telefonun bu özelliklere göre ucuz olması sanırım Asus'un telefon sektörüne yeni girmesi. Normalde böyle bir telefon 1000 liradan aşağı olmazdı.

Konu Sahibi
Telefonun bu özelliklere göre ucuz olması sanırım Asus'un telefon sektörüne yeni girmesi. Normalde böyle bir telefon 1000 liradan aşağı olmazdı.

Sanmıyorum,içinde kullanılan donanım çokta iyi bir donanım değil.Günümüz şartlarında orta seviye diye hitap edilebilir bir donanım

ByKatre

Üye

elife olmuş elite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...