avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayırlı olsun uygun almışsın
güvenilir bir site mi
Aslında benim bir diğer uyuz olduğum konu da yurt dışından farklı bir markaya sahip ürünün üzerine kendi markalarını basıp 100% Türk malıdır diye yazılmasıdır,Casper'i bilmiyorum ama General Mobile'in Discovery'si ve Elite'ı(Elite'den tam emin değilim) Amerikalı BLU firmasına ait ve adamlar Çin'de ürettirip satıyorlar...Keşke Casper Via v5 baksaydın almadan önce. Karar yinede senin ama hayırlı olsun
Teşekkür EderimHayırlı olsun güle güle kullan.
hayırlı olsun uygun almışsın
güvenilir bir site mi
Sağol teşekkür ederim,Bilgisayarım'da Cep Telefonum'da Asus olduHayırlı olsun güzel seçim
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle
dün n11 de g2 mini 709 mu 749 tl mi neydi
general mobile discovery elite, gione firmasının telefonu
Alabilirsin tabi ne demekSağol teşekkür ederim,Bilgisayarım'da Cep Telefonum'da Asus oldu
Bunu Senden alabilir miyim mahsuru yoksa ? ;
Hayırlı olsun kardeş tercihin doğru
Ses kalitesi konusuna gelirsek bak kulaklığını denemedim ama hoparlör çıkışı sağlam diyebilirim. Memnun olmazsan zaten sağlam bir kulaklık bağlarsın. Diğerleri hikaye kardeş sonuçta bu marka efsane bir bilgisayar ve parça markası
sağolasınAlabilirsin tabi ne demek
Telefonun bu özelliklere göre ucuz olması sanırım Asus'un telefon sektörüne yeni girmesi. Normalde böyle bir telefon 1000 liradan aşağı olmazdı.
Nasıl yani artık discovey elite yok muLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elife olmuş elite
Sağol teşekkür ederimHayırlı olsun aldıysan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elife olmuş elite
Nasıl yani artık discovey elite yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?