6300 msn programı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

mali20mali

Üye
arkadaşlar 6300 için E-BUDDYBETA ve MİG33BETA çalışıyor ben denedim herkese tavsiye ederim

yxL

yxL

Üye
waLA ben artık pes ettm mümkünatı yok oLmuyor yada ben beceremiyorm..:(

enes442

enes442

Üye
herkes bişi sölüyo ya bu msn de tam kaç kontör gidiyo

Akrepi84

Akrepi84

Üye
teşekkürler

kskahmet

Üye
arkadaşlar alın size msn on numara türkçe

emmi

emmi

Üye
(e Buddy) derim :oke: :--- msn,yahoo,aol,g talk bunların hepside çalışıyor bu adresten indirdim yalnız 6300 telefon modeline uygun olanını indirmeniz lazım arkadaşlar ve bence çok iyi bir program ....:heyo:

yxL

yxL

Üye
yaa ebudy benm teLdede var ama paket veriye abone oLn die bişe çıkıo :S hat vodafone :(

pdjgm

Üye
yardımlarınız için cok saolun sonunda msni yaptm zorla yaptm thank you:):oke:

alicim88

Üye
q_rizma seni ekledim beni kabul et rica ediorum şu msn programı acil lazım

enes442

enes442

Üye
genelde herkes aynı seyi söylüyo ama msn ler arasında cok fark var

eknnn

Üye
yaaa offff avea olanlar napıcakk hep turkcell demişsiniz sağolun anlattığınız için ama avea olanlar napsın x|

tavsanciq

Üye
öncelikle(turkcell için) wap yazıp 2222 ye yolluyoruz. ayarları bi güzel kaydettikten sonra 'settings' ten 'confrugation' a girip ayarlarımızı seçiyoruz.sonra altında bi seçenek var 'activ.def.in all apps' die onu da aktif hale getiriyoruz. sonra menünün en altındaki seçeneğe girip add new dioruz ordan 'my acces point' yapıoz yeni bi tane.'preffered access pt ye gelip yaptığımız 'acces point'i seçioruz.Ve menüden çıkıyoruz komple.

wap.mig33.com a giriyoruz. önce registerden kayıt oluyoruz arkadaşlar. sonra download mig33 e tıklıyoruz. orda telefon modelleri gelecek 'sizde göreceksiniz' orda 6300 yok :utan all versions a tıklayın (en altta)ve açılan sayfada en alttakini indirin.programlardan mig33 ü açın kayıt olurken verdiğiniz bilgileri girin.(size bir de aktivasyon kodu gönderilecektir)aktivasyon kodunu girin ve msninizi yazın(ve tabi şifreyi de)ve girin:oke:

BU KADAR BASİTMİŞ DEĞİL Mİ???!:pro::ehe:yuru

Dostum Herseyi yaptı fakat wap.mig33.com a girdim uye de oldum activasyon kodunu da yaptım fakat telefon markalarini bulamadim bu işlemleri pc den yapıyorum olur deilmi bi yardımcı oLursa ..
msn: [email protected]
.

yxL

yxL

Üye
öncelikle(turkcell için) wap yazıp 2222 ye yolluyoruz. ayarları bi güzel kaydettikten sonra 'settings' ten 'confrugation' a girip ayarlarımızı seçiyoruz.sonra altında bi seçenek var 'activ.def.in all apps' die onu da aktif hale getiriyoruz. sonra menünün en altındaki seçeneğe girip add new dioruz ordan 'my acces point' yapıoz yeni bi tane.'preffered access pt ye gelip yaptığımız 'acces point'i seçioruz.Ve menüden çıkıyoruz komple.

wap.mig33.com a giriyoruz. önce registerden kayıt oluyoruz arkadaşlar. sonra download mig33 e tıklıyoruz. orda telefon modelleri gelecek 'sizde göreceksiniz' orda 6300 yok :utan all versions a tıklayın (en altta)ve açılan sayfada en alttakini indirin.programlardan mig33 ü açın kayıt olurken verdiğiniz bilgileri girin.(size bir de aktivasyon kodu gönderilecektir)aktivasyon kodunu girin ve msninizi yazın(ve tabi şifreyi de)ve girin:oke:

BU KADAR BASİTMİŞ DEĞİL Mİ???!:pro::ehe:yuru

Dostum Herseyi yaptı fakat wap.mig33.com a girdim uye de oldum activasyon kodunu da yaptım fakat telefon markalarini bulamadim bu işlemleri pc den yapıyorum olur deilmi bi yardımcı oLursa ..
msn: [email protected]
.

çok saoL kardeş detayLı anLatm içn :) denicem bakaLm inş. oLr :utan

--------------- Ekleme ---------------

imkanı yok yapamıorm :( artk benm becerksizLiim gaLiba:D hem beceremedm hemde bi sürü kont. gitti :@

mrngz

Üye
slm arkadaşlar 6300 için msn arıyom ama bulamıyom bana yardımcı olursanız veya indirebileceğim link verirseniz sevinirim tşk ederim şimdiden

uslucocuk787

Üye
arkadaşlar ben 6300 ra yükledim 1 kondor gidiyor süper bişey

burakkedi

Üye
arkiler bnde msn programı ama açılmıyor

cenlay

Üye
Mig33 güzel çalışıyor ..... Bunun dışında 6300 ailesine önerilebilecek msn proğramı varmıdır acaba?? Bu mig33 bana msn in ilk çıktığındaki proğramını hatırlatıyor.... Alem resimli messenger yapıyor biz daha Görüntü adını bile değiştiremiyoruz....

Bide çok her girip çıktığında bir sürü kontur gidiyor... Bunun bi önüne geçmek lazım....

Güzel fikirler bekliyorum....

_viper_

_viper_

Üye
aynen bende 2 tane msn programı ama calısmıo yaff su 6300 calısan msn program ının adını weya linki yazarsanız sevinirim

ssridvanss

Üye
arkadaşlar s40 uyumlu msn var ama ben yayınlayamıyorum sitede araştırırsanız bulursunuz msnnin adı eBuddyTR çok gsl bir chat programı her türlü şey var içinde yahoo msn vb ama konuşunca çok kontör gidio

sercu

sercu

Üye

Arkdaşlar 5300da sorunsuz çalışıyo 6300da da çalışır. isteyen linke tık ediversin.