öncelikle(turkcell için) wap yazıp 2222 ye yolluyoruz. ayarları bi güzel kaydettikten sonra 'settings' ten 'confrugation' a girip ayarlarımızı seçiyoruz.sonra altında bi seçenek var 'activ.def.in all apps' die onu da aktif hale getiriyoruz. sonra menünün en altındaki seçeneğe girip add new dioruz ordan 'my acces point' yapıoz yeni bi tane.'preffered access pt ye gelip yaptığımız 'acces point'i seçioruz.Ve menüden çıkıyoruz komple.
wap.mig33.com a giriyoruz. önce registerden kayıt oluyoruz arkadaşlar. sonra download mig33 e tıklıyoruz. orda telefon modelleri gelecek 'sizde göreceksiniz' orda 6300 yok

all versions a tıklayın (en altta)ve açılan sayfada en alttakini indirin.programlardan mig33 ü açın kayıt olurken verdiğiniz bilgileri girin.(size bir de aktivasyon kodu gönderilecektir)aktivasyon kodunu girin ve msninizi yazın(ve tabi şifreyi de)ve girin
BU KADAR BASİTMİŞ DEĞİL Mİ???!

Dostum Herseyi yaptı fakat wap.mig33.com a girdim uye de oldum activasyon kodunu da yaptım fakat telefon markalarini bulamadim bu işlemleri pc den yapıyorum olur deilmi bi yardımcı oLursa ..
msn:
[email protected]
.