Dosyayı winrar ile açmayacaksınız ( extract etmeyin ) sadece direk çeker çekmez telefona göndermeniz gerekiyor ..ya şu mig33 ü pc ye yükledim- bluetooth ile tel e göndercem de açınca birsürü dosya var içinde hangisini göndercemmm..nasıl olcak bu işşş

arkadaşlar meraba ben siteye yeni üye oldum gayet güzel ama tema bulamıyorum nasıl olacak msn adresim burdan konuşalım
arkadaşlar yazılarınızı okudum ve gıcık oldum yha nası beceremezsiniznese uzun uzun açıklıyorum:
öncelikle(turkcell için) wap yazıp 2222 ye yolluyoruz. ayarları bi güzel kaydettikten sonra 'settings' ten 'confrugation' a girip ayarlarımızı seçiyoruz.sonra altında bi seçenek var 'activ.def.in all apps' die onu da aktif hale getiriyoruz. sonra menünün en altındaki seçeneğe girip add new dioruz ordan 'my acces point' yapıoz yeni bi tane.'preffered access pt ye gelip yaptığımız 'acces point'i seçioruz.Ve menüden çıkıyoruz komple.
wap.mig33.com a giriyoruz. önce registerden kayıt oluyoruz arkadaşlar. sonra download mig33 e tıklıyoruz. orda telefon modelleri gelecek 'sizde göreceksiniz' orda 6300 yokall versions a tıklayın (en altta)ve açılan sayfada en alttakini indirin.programlardan mig33 ü açın kayıt olurken verdiğiniz bilgileri girin.(size bir de aktivasyon kodu gönderilecektir)aktivasyon kodunu girin ve msninizi yazın(ve tabi şifreyi de)ve girin
BU KADAR BASİTMİŞ DEĞİL Mİ???!
--------------- Ekleme ---------------
e artık bi hayır duanızı alırım heral
yardım için:[email protected]
Slm Arkadaşlar Bende 6300 Yeni Aldim Soruyorum Soruyorum Msn Programi Bulamiyodum Ama Buldum Yükledim Ve Gayette Güzel çalişiyoo
--------------- Ekleme ---------------
ARKADAŞLAR 6300 RA MSN PROGRAMI ARAYAN ARKADAŞLAR VARSA BANA MSN DEN ULAŞSIN BURAYA YÜKLEMEK İSTEDİM AMA YAPAMADIM İSTEYEN VARSA GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOO
![]()
n: