6300 hakkında can alıcı noktalar?

Sponsorlu Bağlantılar

rahmiaa

Üye
ya birader bende usb yerinden çok şikayetçiyim usbyi takmak için kapağı çıkarmak gerekiyor acaba kapak yalama olurmu

di-she_aslan

Üye
ya birader bende usb yerinden çok şikayetçiyim usbyi takmak için kapağı çıkarmak gerekiyor acaba kapak yalama olurmu
kapağı çıkarmadan da usb girişini açabilirsiniz ilk zamanlar biraz zor oluyo ama alışılıo yavaş yavaş...ayrıca kapağı sürekli takıp çıkarırsanız tabikide yalama olur.. benim bu telefondaki tek sorunum şarj!! bu kadar çabuk şarjı biten bi telefon daha görmedim yaa:agla

deryaaaa

Üye
herkese merhaba bu forma bugün üye oldum.umarım güzel arkadaşlıklar kurarım.3 gün önce 6300 aldım.keşke diyorum burayı daha öce keşfetseymişim:( yazılanlar pek hoşuma gitmedi. bakıp görcez bakalım

1suheda1

Üye
bnde 6300 kullanıorum gayt memnunum film izliorum,msn ye giriorum biçok özelliği var ama java uygulamalı tv izleme programı bulamadım bulduklarım hepsi sis 6300 sis açmıo yardmcı olursanız sevinrm...teştkkrlr...:):)

kemal_kuzey

Üye
walla benim jarzım 1 haftaya kdr dayanıyor ben sadece sesinden şikayetciyim bildiğiniz arttırma programı var sa yazın ben de yararlanayım ayrıca usb girişini çok kolay acıyom arka kapağı sökmeden çok güzel telefon ben ce!!!!!

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
güzel bir tel değil bence

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 6300 hakkında bazı şeyleri sormak istiyorum:

1-Şarjınız ortalama kaç gün dayanıyor?

2-Telefonun tuş takımı üzerindeki yazıların silinme ihtimali var mı?Eski nokia'mda cok oluyordu tuş takımı değiştiriyordum sürekli,bu telefonda boyle bir imkan var mı?Cok mesajlaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

3-Ortadaki navigasyon tuşunun terden dolayı ıslandığı oluyor mu?telefon yüzeyi cok fazla nem tutuyor gibi geliyor?

4-usb kablo girişini açmak için her seferinde arka kapağı mı çıkarmamız gerek?

5-Telefonun rahatsız olduğunuz ya da sevdiğiniz diğer özellikleri nelerdir?Bence cevapsız arama ya da mesaj geldiğinde yandaki mor ışıkların yanıp sönmesi cok iyi olmuş.:oke:
1- oyun oynamassam 6- 7 gün dayanıyor,
2- hiç olmadı
3- hayır.
4- gerek yok.
5- Dış Görünüşünün hastasıyım

oxcalibur

Üye
Arkadaşlar bnim bir sorunum var , bir oyun sitesine girerken 2 üyeliğimle de girerken bni kaydet demişim yanlışlıkla şimdi çerezleri silemiyorum , her seferinde şifre istiyor girerken, ön belleği boşalttim , fabrika ayarlarina da sifirladim , bilgisi olan var mı?=

deimos18

deimos18

Üye
hoparlörü hariç diğer herşeyi çok güzel :D

--------------- Ekleme ---------------

hoparlörü hariç diğer herşeyi çok güzel şarjı müzik dinlersem 2-3gün gidiyor dinlemezsem 5-6 gün gidiyor

Pr0-V!T@M!N

Üye
Ben usb yerini çıkartırken kopardım gerek kalmadı :)

serdar özbey

Üye
o ışıklar benim de hoşuma gitti

handsome_yanliz

Üye
tek kelime ile mükemmel bi telefon bence kibar narin bide tus takımı mükemmel tavsiye ederim herkese.

sheqil11

Üye
benım aldıqım 1 sene oldu ama o kadarda yere dusurdum hıc bır sey olmadı telefona şiddetle tavsiye ederim memnun olursun sımdı kampanyasıda var bence kacırma

hüseyins

Üye
6300 süper telefon:oke:

--------------- Ekleme ---------------

2 gb hafıza kartı kullanıom süper:oke: jet mübarek

ozan_6533

ozan_6533

Üye
:D:D:D:D 3. seçenek aynı bana uyuyor USB kablosunu takmak için arka kapaqı çıkarıyorum USB kablosunu takıyorum bu seferde kapak kapanmıyo :D:D:D:D:D:D

şarj konusunda 1 gün bile gitmiyo + çift batarya kullanıyorum bizde şarj cihazı var 1. batarya bitnice 2. batarya şarj olmuş oluyo dışarı çıktıqımdada 2 bataryayı yanıma alıyorum malesef

bataryanın arkasında yazar (örnek) 800mAh bu çok az :(

kaan7878

kaan7878

Üye
abi benim şarz en fazla 2 gün gidiyo ama ben baya takip ediyorum bunları ama tuş takımındaki yazıların 6300 da silindiğini hiç görmedim silmek için heralde kesici bir alet gerekiyo benim şu ana kadar kullamdığım en dayanıklı telefon!

yussuf21

Üye
şarjı iyi qidiyo amaqeç de şarj alıyo

sosyete_39

Üye
kardeş öncelikle 6300 telefonumdan çok memnunum ama memnun olmadığım bir yeri oda şarjının az gitmesi bu yüzden çift telefon taşıyorum çünkü şarjı 1 gün gidiyo.Usb kapağına gelince evet usb kullanacağın zaman o kapağı açmak zorundasın başka türlü girmiyo :D tuş takımı yazılarının silinme ihtimali yok çünkü yuş takımı set bi malzemeden yapılmış silineceğini tahmin etmiyorum nem tutuyo evet ama ben o konuda sorun yaşamadım. sevdiğim özellikler zaten hepsi bu sitede yüklü :D program tema ne istersen hepsi var 6300 tavsiye ederim şık zerafetli allah bu sitede paylaşım yapanların hepsinden razı olsun saygılar _SOSYETE_

son kral

Üye
bende 6300 kullanıyorum müzik dinlersem 1 gün falan gidiyo normal kullanımda 5-6 gün gidyor walla bence güzel telefon kılıf kullandığın takdirde hiç leke yapmaz ışıklarda güzel fakat şimdiki aklım olsa 6300i alırım onda wlan da war

Üst Alt