6300 hakkında can alıcı noktalar?

Sponsorlu Bağlantılar

etoo16

Üye
    Konu Sahibi
6300 hakkında can alıcı noktalar?
Arkadaşlar 6300 hakkında bazı şeyleri sormak istiyorum:

1-Şarjınız ortalama kaç gün dayanıyor?

2-Telefonun tuş takımı üzerindeki yazıların silinme ihtimali var mı?Eski nokia'mda cok oluyordu tuş takımı değiştiriyordum sürekli,bu telefonda boyle bir imkan var mı?Cok mesajlaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

3-Ortadaki navigasyon tuşunun terden dolayı ıslandığı oluyor mu?telefon yüzeyi cok fazla nem tutuyor gibi geliyor?

4-usb kablo girişini açmak için her seferinde arka kapağı mı çıkarmamız gerek?

5-Telefonun rahatsız olduğunuz ya da sevdiğiniz diğer özellikleri nelerdir?Bence cevapsız arama ya da mesaj geldiğinde yandaki mor ışıkların yanıp sönmesi cok iyi olmuş.:oke:

• Beğen
Tepkiler: meteorlift

RamCoKocaeli

Üye
Vala 1 gün dayanıyor benimki

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
kuzenimde var oda bu sorunlardan şikayetçiydi ama hepsi degil bir kaç saydıgın şeyler ondada vardı

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
şarjı az gidiyor ama dayanıklı telefon kardeş

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
zaten bi tek orası güzel mor ışıklar:) ya bunun ekranından bende rahatsızım ikidebir leke oluyor

hoca91

Üye
iiiiiiiiiiiiii tlf

yusuf904

Üye
jarz 1 ile 1,5 gün arası daanıo , telefon ıslanıo terde ve ısınıyo,

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
Açıkçası hiç sevmedim ve hoşlanmadım. Tuş takımı çok garip:>

feminist46

feminist46

Üye
güzel telefon güzel bu sorunlar var ama seviyorum telefonumu.sizde sevin telefonunuzu :d

OSMAN3807

OSMAN3807

Üye
6300 A Tema Yükleyecem Yardımcı Olun

--------------- Ekleme ---------------

güzel telefon güzel bu sorunlar var ama seviyorum telefonumu.sizde sevin telefonunuzu :d[/MUSTAFA 6300 A TEMA YÜKLEMEK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİTİM

MaNiaCC

Üye
qüzel ve zarif bir telefon. ayrıca özellikleri de hoş, en azından bana yetiyor.. şarjı dışında bir şikayetim yok..

carsiteam

Üye
hemen siliniyor tuşlar...

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
ter ve tuş silinmesi bir cok nokia telefonda var bu biraz da kullanımla alakalı aslında..

gurol90

Üye
kamerası birazdaha iyi olsaydaydı daha iyi olurdu şarzım 1 hafta gidiyo ama bataryayı amerikadan getirttim:oke:

mozerto

mozerto

Üye
Arkadaşlar 6300 hakkında bazı şeyleri sormak istiyorum:

2-Telefonun tuş takımı üzerindeki yazıların silinme ihtimali var mı?Eski nokia'mda cok oluyordu tuş takımı değiştiriyordum sürekli,bu telefonda boyle bir imkan var mı?Cok mesajlaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

3-Ortadaki navigasyon tuşunun terden dolayı ıslandığı oluyor mu?telefon yüzeyi cok fazla nem tutuyor gibi geliyor?

5-Telefonun rahatsız olduğunuz ya da sevdiğiniz diğer özellikleri nelerdir?Bence cevapsız arama ya da mesaj geldiğinde yandaki mor ışıkların yanıp sönmesi cok iyi olmuş.:oke:

kullanan ve satan bir arkadasınız olarak sorularınıza cevap vereyim

1-sarzı az giden telefonlardandır 6300 max. gidecek 2 gündür ancak 1 günde giden vardır . sebebi ince bl-4c model batarya kıullanılması ve 16.000.000 renkli ekran kullanılmasıdır.. bu ekran cok acayip pil tüketmektedir. ondan dolayı bataryam uzun süre gitsin derseniz tercih etmemeniz gerekn bir model ...

2- tuş takımı silinmesi olayı cok zor bir ihtimal neden ise metal alaşımlı tuş takımı kullanılmış boya oreanı az ondan dolayı rahat olun ayroca cok tatlı mesaj yazılmakta tuş takımı dolma parmak tabir edilen kalın parmaklarda bile randıman vermekte..

3-evet telefon metal oldugundan dolayı nem ve ter yapmakta.. ayrıca pilin ısınma durumunu arka kapaktan daha net hissedebiliyosunuz.. terleme olayı var..

4-evet her seferinde o kapağı cıkarmanız gerekmekte.. eger dikkatli olmaz iseniz koparısınız yerinden haa bir sorun yaratmaz ancak usb girişinden toz nem ıslaklık kapar ve telefonunuzun satarken hoş bir görüntü olmaz kullanırkende..dke-2 model usb aleti kullanılmakta orjinali cok pahalı 55 ytl ye satılmakta yan sanayilerri ise 15 ytl civarında ancak coğu fotograf makjinasının usb kablosu buna uymakta ondan dolayı sıkıntısı yok...

5-telefon cok harika ele cok iyi oturuyor.. hafif ve gosterişli özellikleri cok cok iyi ses sıkısı harika
cevapsz aramaları tek tusla gormektesiniz.. karizma ve orta seviye için harika bir model

nokia bu telefonu ilk cıukarıdıgın 600 ytl ye satıldı biz o zaman ooo harika hemen almamız gerekil dedik ondan sonra ağustos sonu gibi bir vurdu rakam 600 den 400 e o zamanda e 250 almış basını gitmekte idi.. nokia gerci aynı seviyedeki (6233-6280-6288 ) gibi diger bütün modellerini oldurdu ama samsunngun bu seviyedeki bütün modellerini ekarte etti..

sonuc 6300 alınır bi telefon...

saygılar

EndTheTime

EndTheTime

Üye
bana 4 gün gidiyo memnunum 6300 dan

morting316

morting316

Üye
Arkadaşım ben Nokia Club kayıt elemanıydım. Tecrübelerimden aktarıyorum..

1- Ortalama 4 gün. Oyun oynadığım ve fotoğraf çektiğim için az gittiği de oluyor.

2-Eğer orjinal nokia tuş tk var ise silinme ihtimali olmaz. Çünkü tuşlar 1100 veya 6630 yapısında değil. Yine de telefonu kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tırnaklar ile tuşlara basılmamasıdır!

3-Menü tuşuna dikkat edilmesi gerekir. Dikkat ettiyseniz kenarları keskin. Soyulmaya müsait. Bence bu cihazı kullanırken dikkat edilecek en önemli konulardan biri bu. O tuşun etrafındaki metalik renkteki plakaya mümkün olduğunda tırnak değdirmemek. Ter konusuna gelince; her joystick kısmı olan cihaz sıvı almaya müsaittir. Bu yüzden ellerimiz terli ve ıslak iken cihazlara dokunmayalım. Özellikle tuş tk. kısmına. Daha sonra bir çok müşteriye dediğim gibi sıvı teması problemi çıkmasın ;)

4-Ben usb kablo ile bağlıyorum ve bu güne kadar o kısmı açarken arka kapağı açma gereksinimi duymadım.

5-Telefonun rahatsız olduğunuz ya da sevdiğiniz diğer özellikleri nelerdir?Bence cevapsız arama ya da mesaj geldiğinde yandaki mor ışıkların yanıp sönmesi cok iyi olmuş.
5- Özelliği bana göre çok. İncelik zariflik en önemli güzelliği. Yazdğın gibi mor ışık olayı da bu telefonu sevmemde en büyük etken. Ayrıca cihazın iç kısmı da sağlam malzemeden yapılmış. Bana göre Nokia tarafından üretilmiş seçkin modellerden.

djmehmetaltay

Üye
şarjım herr gün bitiyo ama sürekli mesajlaşıyom yine tuşlarda bi sorun olmadı yani silinme gibi ortadaki tuş da terleme hafiften oluyo.telefonun eksilerinden çok artıları var bence güzel bir telefon ve şahsen memnunum

edirneli_kurt

Üye
usb kablosunu arka kapağı çıkarmadan takabilrsin biraz geriye dogru açarsan olur...

Üst Alt