Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 hakkında can alıcı noktalar?
Sponsorlu Bağlantılar
nezirr
Üye
ben kullıyorum guzel tel tavsıye ederım 8 saat kesıntısız muzık calıyo kullalıktan ?
199494
Üye
walla bnm telde 3gün sarj gidio
KIY
Üye
bana vodafone live msn nesi lazım çabuk arkadaşlar
meteorlift
Üye
ömrü hayatımda 6300 kadar dayanıklı telefon görmedim kardeşim 3 aydır kullanıo hala bişey olmadı artık nasıl kullanıldıgını siz düşünün
xgd
Üye
ya şarjı nasıl çabuk bitiyor sizinkilerin.Galiba elden düşürmüyorsunuz.Benimkiyle günde 2 saat kadar telefon görüşmesi yapıyorum,100 e yakin sms atiyorum,arada müzik dinliyorum,sıçarken sudoku oynuyorum.Yine de en az gittiği 3 gün.
nurkale
Üye
benimki ortalama 3 gün gidiyor fakat s60 olmadığı için çok program tema ve oyun yüklenmiyor
bi de kamerası karanlıkta çekmiyor ışık olmadan çekmiyor
asepsi
Üye
güzel tel bence
crayz_mec
Üye
msjlaşırsam,müzik dinlersem 12 saat diğer türlü çok nardir oluyo o da hiç kullanmazsam 1 gün gidiyo
hakang9
Üye
kardeş sadece ''alo''demek için kullancaksan sana yeterde atar bşle fakat Sen oyun oynarım müzik dinlerim dersen şarzı 2,3 günde biter fakat telefonun çelik kasası oldukça iyi Çooook dayanıklı 4. kattan düşürdüm Hiç bişey olmadı
s3locan
Üye
telefon guzel bu sorunlar her telefonda oluyo ama 6300 on plana cıkartılmıs sadece
alaasamur
Üye
arkadaslar bence telefon cok guzel benım sarj 2.5 3 gun gıdıyorum almak ıstıyenlere tansıye ederım
dynastique
Üye
1- Şarj kullanmana bağlı..Normal kullanımla 2 gün gider
2-Sahte kapaklarda bile yazılar çok uzun zmn sonra siliniyor....
3-Telefon yüzeyi çok ta nem tutmuyor..
4-Usb için arka kapağı hiç çıkarmadım..O kadar zor değil çıkarmak..
5-Telefonun en sevdiğim özelliği program oyun vs. atılması
nurkale
Üye
benimki 3-4 gün dayanıyor bir tek sevmediğim yönü syambian olmaması bide wifi olmayışı
asi3535
Üye
arkadasım ozellıklerı herkes bılıo ve sarjıda en az ıyı kullanırsasn 3 gn gıdıyo gercı bende battery dıe program var ondan ama senın bılınmeyen bı ozerllık yazsan ıyıy olurdu