kapağı çıkarmadan da usb girişini açabilirsiniz ilk zamanlar biraz zor oluyo ama alışılıo yavaş yavaş...ayrıca kapağı sürekli takıp çıkarırsanız tabikide yalama olur.. benim bu telefondaki tek sorunum şarj!! bu kadar çabuk şarjı biten bi telefon daha görmedim yaaya birader bende usb yerinden çok şikayetçiyim usbyi takmak için kapağı çıkarmak gerekiyor acaba kapak yalama olurmu

1- oyun oynamassam 6- 7 gün dayanıyor,Arkadaşlar 6300 hakkında bazı şeyleri sormak istiyorum:
1-Şarjınız ortalama kaç gün dayanıyor?
2-Telefonun tuş takımı üzerindeki yazıların silinme ihtimali var mı?Eski nokia'mda cok oluyordu tuş takımı değiştiriyordum sürekli,bu telefonda boyle bir imkan var mı?Cok mesajlaşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
3-Ortadaki navigasyon tuşunun terden dolayı ıslandığı oluyor mu?telefon yüzeyi cok fazla nem tutuyor gibi geliyor?
4-usb kablo girişini açmak için her seferinde arka kapağı mı çıkarmamız gerek?
5-Telefonun rahatsız olduğunuz ya da sevdiğiniz diğer özellikleri nelerdir?Bence cevapsız arama ya da mesaj geldiğinde yandaki mor ışıkların yanıp sönmesi cok iyi olmuş.![]()
güzel telefon güzel bu sorunlar var ama seviyorum telefonumu.sizde sevin telefonunuzu :d

3. seçenek aynı bana uyuyor USB kablosunu takmak için arka kapaqı çıkarıyorum USB kablosunu takıyorum bu seferde kapak kapanmıyo 

tuş takımı yazılarının silinme ihtimali yok çünkü yuş takımı set bi malzemeden yapılmış silineceğini tahmin etmiyorum nem tutuyo evet ama ben o konuda sorun yaşamadım. sevdiğim özellikler zaten hepsi bu sitede yüklü
program tema ne istersen hepsi var 6300 tavsiye ederim şık zerafetli allah bu sitede paylaşım yapanların hepsinden razı olsun saygılar _SOSYETE_