<div class='quotetop'>(ChavRash @ Apr 7 2006, 07:59 PM) [post=311391]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Çok ilginçdir ki bu resimlerin KB'ları dijital fotoğraf makinasının çektiği foto Kb'ları ile hemen hemen aynı.. Ya bu resimleri dijital fotoğraf makinasıyla çekmişsin, ya çektiğin resimlerle oynamışsın ( buna az ihtimal veriyorum, çünkü photoshop'ta bile bu kadar düşmez. ), ya da sen bu reismleri nette buldun bize kekelemeye çalışıyorsun..
Ben şimdi bizzat araştırdım. Bu telefonun yani 6280'i inceleyen editörlerin çektiği fotoların ön izlemesinde bile çekilen fotoğrafın fazla başarısız olduğu gözleniyor, grenleri bile belli oluyor.. + olarak şimdi gerçekleştirdiğim bir araştırmada da, 15'den fazla 6280 ile çekilen fotoğrafa baktım. Ve bu resimlerin Kb.'larından en azı 207 kb.'tı, fotoğrafların en büyük boyutlusu da 592 kb. idi.. Ama senin bize 6280 ile çektim diye bize gösterdiğin resimler 85 kb. bir tanesi var ki oda ne gariptir arada kaynamış olmalı 400 küsür kb. diğerlerinin aksine daha düşük olmalıydı kb.'ı fakat demekki bu da çok güzel bir çözünürlüğe sahip olan dijital fotoğraf makinesiyle çekilmiş..
Bu mesajda yer alan ve diğer mesajımda yer alan ( 2. sayfada ) resimleri bilgisayarınıza kaydedin ve boyutlarına bakın.. Resim kalitesi ve boyutuyla ilgili tahmin yürüterek hangi Dijital fotoğraf makinasıyla çekildiğini bulmaya çalışalım. Şayet makinanın çözünürlüğü benim çok hoşuma gitti çektiği resimleri görünce...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/b][/quote]
kendin yazıyor sahneliyor ve oynuyorsun
bu kadarı fazla
tamam w800 6280 den daha müthiş
6280 ise dünyanın en kötü çeken cep telefonu
şimdi mutlu oldun mu
sana diyecek tek sözüm var
fazla hayalci olma
(daha fazla sana yazmayacağım çünkü bir sorun var sende)