3 mart çok geç dostum ya![]()
Yazılımın ilk çıkışı gibi biraz bekleyeceğiz anlaşılaniyi bir güncelleme olsunda bekleriz sorun olmaz
![]()
hakan bu güç seçeneklerine yeniden başlat satırı eklemek istiyorum dosyaları varsa sende eklermisin.
abi lütfen 3310 ada cfw çıkarırmısınız bi o kalmıştıda![]()
![]()
hehe ona windows kurucamKardeş ellerine sağlık cok güzel olmus teşekkürler.. Ben bişey sorcam ama bu batarya simgesi orijinal olmaz mı? olursa nasıl yaparız? Ben pek hoşlanmıyorum da cafcaftanTel 700 FP2
maşallah telefon bırakmadın bu arada hakikaten büyük bi emek güzel bi çalışma 3310 kullananlar bile senden haber beklıyor acaba bizede varmı bişee
![]()

dahada geç olabilir boş vakit buldukça anca ilgileniyorum
- - - Eklendi - - -
inş. Güzel olcak..
Teşekkürler dostum tekrar ellerine sağlık![]()
hakan bu konuya bakarmısın yardımına ihtiyacım var sana başka türlü ulaşamıyorum http://www.maxicep.com/modifikasyon...fw-yapacagim-bir-kac-sorum-olacak-757079.html
evols yüklediğimden beri arama yaparken telefon kapanıyor
evols yüklediğimden beri arama yaparken telefon kapanıyor
bende evols kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok e ve f hafızasını biçimlendirip öyle deneyin olmazsa tekrer flaşlayın
- - - Eklendi - - -
saolasın hakan allah seni başımızdan eksik etmesin sayende işi çözdüm aklıma takılan küçük bişey kaldı onuda o konuya yazdım bakabilirmisin yarın hemen cfw çalışmalarına başlamak istiyorum
bende hard format atdım ardından sistem yenilemeden flashladım 2 kere yaptım düzelmedi