603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
3 mart çok geç dostum ya:)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Yazılımın ilk çıkışı gibi biraz bekleyeceğiz anlaşılan :) iyi bir güncelleme olsunda bekleriz sorun olmaz :)

ASC33

ASC33

Üye
hakan bu güç seçeneklerine yeniden başlat satırı eklemek istiyorum dosyaları varsa sende eklermisin.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
abi lütfen 3310 ada cfw çıkarırmısınız bi o kalmıştıda :D :D

slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
Kardeş ellerine sağlık cok güzel olmus teşekkürler.. Ben bişey sorcam ama bu batarya simgesi orijinal olmaz mı? olursa nasıl yaparız? Ben pek hoşlanmıyorum da cafcaftan :) Tel 700 FP2

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bu güç seçeneklerine yeniden başlat satırı eklemek istiyorum dosyaları varsa sende eklermisin.

konu dışına çıkıyoruz varsa modlar bölümünde mutlaka olur o modlar bölümünde bak...

- - - Eklendi - - -

abi lütfen 3310 ada cfw çıkarırmısınız bi o kalmıştıda :D :D

:) hehe ona windows kurucam

- - - Eklendi - - -

Kardeş ellerine sağlık cok güzel olmus teşekkürler.. Ben bişey sorcam ama bu batarya simgesi orijinal olmaz mı? olursa nasıl yaparız? Ben pek hoşlanmıyorum da cafcaftan :) Tel 700 FP2

güle güle kullan. Nokia cooker ile coreyi açıp resource apps nin içine orjinal avkonu at paketle ve flaşhla yada modlar bölümünden avkon modunu yapıp istediğin avkonu flaşhsız değiştirebilirsin...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
[quote="haqanguven, post: 5820194

- - - Eklendi - - -

:) hehe ona windows kurucam

- - - Eklendi - - -
.
[/QUOTE]

:) maşallah telefon bırakmadın bu arada hakikaten büyük bi emek güzel bi çalışma 3310 kullananlar bile senden haber beklıyor acaba bizede varmı bişee :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:) maşallah telefon bırakmadın bu arada hakikaten büyük bi emek güzel bi çalışma 3310 kullananlar bile senden haber beklıyor acaba bizede varmı bişee :)

teşekkürler... 3310 la anca kavgaya gidilir :)

slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
Teşekkürler dostum tekrar ellerine sağlık :)

-Fight-

-Fight-

Üye
evols yüklediğimden beri arama yaparken telefon kapanıyor

poyo34

Üye
evols yüklediğimden beri arama yaparken telefon kapanıyor

bende evols kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok e ve f hafızasını biçimlendirip öyle deneyin olmazsa tekrer flaşlayın

- - - Eklendi - - -

saolasın hakan allah seni başımızdan eksik etmesin sayende işi çözdüm aklıma takılan küçük bişey kaldı onuda o konuya yazdım bakabilirmisin yarın hemen cfw çalışmalarına başlamak istiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende evols kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok e ve f hafızasını biçimlendirip öyle deneyin olmazsa tekrer flaşlayın

- - - Eklendi - - -

saolasın hakan allah seni başımızdan eksik etmesin sayende işi çözdüm aklıma takılan küçük bişey kaldı onuda o konuya yazdım bakabilirmisin yarın hemen cfw çalışmalarına başlamak istiyorum

rica ederim

-Fight-

-Fight-

Üye
bende hard format atdım ardından sistem yenilemeden flashladım 2 kere yaptım düzelmedi

Üst Alt