603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeşim yeni cfw lerini merakla bekliyoruz.cidden bu işin hakkını veriyorsun sen.

ender04

ender04

Üye
kardeş daha öcede yazmıştım senin yazılımı yükleyip her hangi bir program yükleyince rehber ve menüdeki isimler kare kare oluyor demiştim sende bana senden kaynaklı demiştin ben o problemi buldum programları tek tek tükleyip kontrol ettim ve bu programda o hatayı verdi mobineon screenlock FX v2.05(0)türkçe tuş kilidi programı bilgin olsun dedim belki bu sorunuda çözersin bu arada yazılım çok güzel olmuş emeğine sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yeni cfw lerini merakla bekliyoruz.cidden bu işin hakkını veriyorsun sen.

ilginiz ve güveniniz iğin teşekkürler

- - - Eklendi - - -

kardeş daha öcede yazmıştım senin yazılımı yükleyip her hangi bir program yükleyince rehber ve menüdeki isimler kare kare oluyor demiştim sende bana senden kaynaklı demiştin ben o problemi buldum programları tek tek tükleyip kontrol ettim ve bu programda o hatayı verdi mobineon screenlock FX v2.05(0)türkçe tuş kilidi programı bilgin olsun dedim belki bu sorunuda çözersin bu arada yazılım çok güzel olmuş emeğine sağlık

teşekkürler bilgilendirme için... O uygulamanın başka sürümünü dene yine aynı hatayı alacakmısın diye bak... Yada evolsa güncelleme getirdiğimde hatırlat denerim ben

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeşim bir de isteğim var senden.bu 603 e windows 8 gibi bi görünümlü cfw yapma imkanın var mı 5800 a yapmışsın sanırım gördüm s60v5 bölümünde

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bir de isteğim var senden.bu 603 e windows 8 gibi bi görünümlü cfw yapma imkanın var mı 5800 a yapmışsın sanırım gördüm s60v5 bölümünde
ilerlşyen zamanlarda bakarız. Konu dışı yorum atmayınız lütfen. Konu dağılıyor

SalihByk

SalihByk

Üye
ustam yenı surum ne zaman gelıyor ?

ender04

ender04

Üye
üstad diğer sürümleride denedim aynı hatayı verdi

- - - Eklendi - - -

üstad diğer sürümleride denedim aynı hatayı verdi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardes bu evolsun guncellemesini ne zaman bitirirsin

okitox

okitox

Üye
hakan kardeşim arkadaşların bahsettiği rehberdeki yazıların falan kare kare olması durumu tamamıyla nokia pure fonttan kaynaklanıyor. sadece mobineon değil diğer ekran koruyucu yazılımlarında da yazı fontunun büyümesi ve kendi tarayıcısından atma gibi problemler oluyor.

bilgilendireyim dedim :) bi dahaki güncellemende veya cfw'de yazı fontunu orjinal bırakırsan arkadaşlar bu sorunlarla karşılaşmazlar :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim arkadaşların bahsettiği rehberdeki yazıların falan kare kare olması durumu tamamıyla nokia pure fonttan kaynaklanıyor. sadece mobineon değil diğer ekran koruyucu yazılımlarında da yazı fontunun büyümesi ve kendi tarayıcısından atma gibi problemler oluyor.

bilgilendireyim dedim :) bi dahaki güncellemende veya cfw'de yazı fontunu orjinal bırakırsan arkadaşlar bu sorunlarla karşılaşmazlar :)

hımm bilgilendirme için teşekkürler...

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
önceki de süperdi bu cwf de harika olacak biliyorum

- - - Eklendi - - -

önceki de süperdi bu cwf de harika olacak biliyorum

Üst Alt