haqanguven
Üye
yazılım zaten hacklidir... yazılımı attıktan sonra hard format atsan bile hack silinmez...hard format hacki siliyo mu silince tekrar mı yüklicem cfw için ?
yazılım zaten hacklidir... yazılımı attıktan sonra hard format atsan bile hack silinmez...hard format hacki siliyo mu silince tekrar mı yüklicem cfw için ?

hocam cfwyi yükledim emeğine eline sağlık çok güzel şuanda fakat bir kaç şey sormak istiyorum
şimdi klavye rengini değiştirmek istiyorum mod var onu yükleyebilir miyim ve efektleri nereye atacağım forumda ki efektler modunu uygulasam olur mu?
- - - Eklendi - - -
gördüğüm tek sorun pcye bağlırken mesajlar açılmıyor yeni sürümde inşallah düzelir![]()
saolasın t9 kapatınca çalışır o zman ama kapatmakda istemiyorum
sitedeki efek modunu tabikide kullanabilirsin... t9 ön belleği hafıza kartında olduğu içn açılmıyor kardeşim.
t9 eklemeler yaptınız galiba çok iyi tahmin ediyor orjinalde böyle bişey yoktu tebrikler 
saolasın t9 kapatınca çalışır o zman ama kapatmakda istemiyorumt9 eklemeler yaptınız galiba çok iyi tahmin ediyor orjinalde böyle bişey yoktu tebrikler
![]()

bildirimler widgeti eklendi minisi bile varAbi yeni cfw için bir kaç tavsiyem olacak.
1-Bildirimler widgeti ekler misin ?
2-Maximod kurunca simgelerin bazıları siyah oluyor. O sorunu da düzeltir misin ??
maximod u yükleyince mifleri e ye taşıycaksın onun cfw ile alakası yoktur kardeşimtamam abi, çıkış tarihi ne zamana ?
kardeşim şimdi şu mesaj gelince yazamama sorunu için başka bir cfw yükledim onda da e de ama yazılabiliyor. bir de swype klavyeyi yükledim kafayı yedi telefon o sorun değil de ben şimdi senin cfwyi tekrar kuracağım yalnız benim şöyle bir isteğim var.
03.03.13 de
ya da bunların çoğu sende var zaten sadece programlar dursun ve biraz daha görsellik katarak ekran koruyucu falan mesela. olabilir mi ?kardeşim şimdi şu mesaj gelince yazamama sorunu için başka bir cfw yükledim onda da e de ama yazılabiliyor. bir de swype klavyeyi yükledim kafayı yedi telefon o sorun değil de ben şimdi senin cfwyi tekrar kuracağım yalnız benim şöyle bir isteğim var.
hack, video foto düzenleyici, efekt eklemek için e de bir klasöre dosyalarımı atabildiğim, kinetic kaydırmanın olduğu, senin şu klavyeye uyguladığın mod mu desem bilemiyorum, o şeffalık kısaca tasarımın olduğu (ev ekranı saat falan) diğer bütün programların durduğu bir cfw yapamaz mısın çok şey istedim biliyorum ama sendne başka yardım edecek birini göremiyorumya da bunların çoğu sende var zaten sadece programlar dursun ve biraz daha görsellik katarak ekran koruyucu falan mesela. olabilir mi ?
Abi yeni cfw' nin görünümü symbian evols' a benziyormu ??
Sabırsızlıkla bekliyorum abi pazar gününe çıkıyor dimi ??![]()
yetiştirebilirsem artık...aynen ya 3 marta odaklandik
yetiştirebilirsem artık...
lumia klavye görünümünü yaptım.. konu dışına çıkmayalım istek almıyorumkardesim bide klavyede degisiklik yapar misin?
Mesela iphone klawyesi yada windows 8 klavyesi gibi bi duzenleme yapsan bu yeni cwf de?inan harika olur.baidu input tam bi rezalet cunku olmuyor.bide fp2 klavyesi zaten kotu uyguladigmz temalarin rengini almiyor.fp2 yukledgme pismanim.simdiden tesekkurler
lumia klavye görünümünü yaptım.. konu dışına çıkmayalım istek almıyorum