603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

jetblacklife27

Üye
Ellerine sağlık hakan kardeş yakında deneyeceğim :)

EmreSalman

Üye
nokia 700 le de denendi dimi bu ? belki sadece 700 de oluyordur :/ çok da iyiydi halbuki, sebep olabileceğini düşündüğün bi mod var mı dostum ? onu çıkarıp tekrar deneyebilirim

- - - Eklendi - - -

denedim şimdi biri ararken de ekran simsiyah oluyo telefon 10 15 saniye çalıyor çalıyor kimin aradığı sonra geliyor :D

kardeşim ben 603 kullanıyorum tema efekti yükleyince bende o sorun oluşuyordu tema efekti felan mı yükledin ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan kardeşim güncelleme yapınca sosyal uygulamalarını ekleyebilirmisin 2 3 kişi daha sormuştu bazen lazım oluyorda ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim güncelleme yapınca sosyal uygulamalarını ekleyebilirmisin 2 3 kişi daha sormuştu bazen lazım oluyorda ?

sağlıklı çalışmıyorlar. Güncellemede çoğu uygulamalaru silicem zaten

amficci

amficci

Üye
teşekkürler :oke:

zelaley

zelaley

Üye
kardes telefonun seyını cıkarmıyım ılk defa yapıcam bi link atarmısın nasıl yapacagıma daır ?

zelaley

zelaley

Üye
sagol kardes :)

emreli01

emreli01

Üye
vay be nokia gibi sende unuttun bizleri :)

- - - Eklendi - - -

2.nesillere hayırlı olsun paylaşım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
unutmadım. 03.03.2013 de tüm cihazlara evulation geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
kraldost

kraldost

Üye
tşkler kardeşim emeğine sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yani bu Evolsun üstüne güncelleme değilde yeni olarak başka bir yazılımmı ?
evolsada güncelleme gelecek ama evulation cfwleri çıktıktan sonra... başka bir cfw tasarlıyorum. Daha çok sade ve performans bakımından olacak... anlayacağın hız ön planda

Scuderia.

Scuderia.

Üye

evolsada güncelleme gelecek ama evulation cfwleri çıktıktan sonra... başka bir cfw tasarlıyorum. Daha çok sade ve performans bakımından olacak... anlayacağın hız ön planda
Tamam beklemedeyiz :) Kolay gelsin şimdiden.

Üst Alt