hakan sadece hackli ve gereksiz yazılımlardan arındırılmış bir çalışma yapsan 701 için nasıl olur dostum![]()
Sağolasın. Ellerine sağlık...

usta uzun bi aradan sorna ilk kez bu kadar güzel bir cfw gördüm hemen kurdum yanlız bazı sorunlar var :/
ekrandan direk arama tuşuna basınca numaraları çevireceğimiz ekran bi 10 saniye bekledikten sonra geliyor sonra nokianın hiçbir sosyal uygulaması kullanılmıyor tweeter facebook girmiyor . eski cfm dende oldum :/
kısa zamanda bi çözüm bulman dileğiyle telefon nokia 700 . hemen ilgilenip ilgilenemeyeceğini de yazarsan bi süre idareten kullanmak için ofw ye geçeblrm
teşekkürler![]()
Arama ekranında 10 saniye gibi bir bekletme mevcut değil herhalde sana ait bir sorun bu hafıza kartını falan biçimlendirip tekrar at yazılımı yazılım sıfırla ile atıcaksınız..Sosyal ağlar genel olarak yok bu cfwyi yükleyen kullanamaz yani gerçi sosyal ağlar uygulamaları pek iyi ve hızlı değil Tweetian ve FB Browseri yükleyebilirsin onlar gayet hızlı.usta uzun bi aradan sorna ilk kez bu kadar güzel bir cfw gördüm hemen kurdum yanlız bazı sorunlar var :/
ekrandan direk arama tuşuna basınca numaraları çevireceğimiz ekran bi 10 saniye bekledikten sonra geliyor sonra nokianın hiçbir sosyal uygulaması kullanılmıyor tweeter facebook girmiyor . eski cfm dende oldum :/
kısa zamanda bi çözüm bulman dileğiyle telefon nokia 700 . hemen ilgilenip ilgilenemeyeceğini de yazarsan bi süre idareten kullanmak için ofw ye geçeblrm
teşekkürler![]()
s^3 lerde usb den şarj olduğu için jaf ile atamazsın... sadece phoenixle atılıyor... evols fp2 üzerine kurulmuştur... fp1 hiç denemedim telefonu aldığımda fp2 le kullanmaya başladım... web browser ve ön kamera kullanma tuşu yok en büyük eksiklikler onlar gayet güzel fp2 ama sana kalmış sonra pişman olmanı istemem.. evols gayet hızlı ve şarjıda iyi.. gelçi şarj olayı kullanıcıdan kullanıcıya değişir...slm hakan ben 30 dakika önce nokia 603 aldım fp1 yazıyor sürüm özelliklerinde senin yaptığın fp2 mi fp2 iyi değil diyorlar oyüzden soruyorum orijinal ile devammı edeyim yoksa senin cfw yi yükleyeyimmi şarj olayında uzama varmı? birde jaf ile atabiliyormuyuz phoenixe uyuz oluyorum
s^3 lerde usb den şarj olduğu için jaf ile atamazsın... sadece phoenixle atılıyor... evols fp2 üzerine kurulmuştur... fp1 hiç denemedim telefonu aldığımda fp2 le kullanmaya başladım... web browser ve ön kamera kullanma tuşu yok en büyük eksiklikler onlar gayet güzel fp2 ama sana kalmış sonra pişman olmanı istemem.. evols gayet hızlı ve şarjıda iyi.. gelçi şarj olayı kullanıcıdan kullanıcıya değişir...
web browserda donmalar var azcık onun dışında gayet iyi... c6 portu gibi değildir core ve rofs2 olarak modlamalar yapacaksın.. modlar bölümünde paylaştığım mod arşivimi indir kendine göre cfw yapabilirsin... neyse konu dışına çıkıyoruz kolay gelsinzaten bu cihazda ön kamera yok web browseri nasıl açıyoruz o zaman birde biliyorsun 5800 için cfw yapıyordum bundada sistem aynı değilmi birde senden 603 boş port istiyorum bende kendime göre cfw yapacağım ama şimdi evolsu denemek istiyorum
Arama ekranında 10 saniye gibi bir bekletme mevcut değil herhalde sana ait bir sorun bu hafıza kartını falan biçimlendirip tekrar at yazılımı yazılım sıfırla ile atıcaksınız..Sosyal ağlar genel olarak yok bu cfwyi yükleyen kullanamaz yani gerçi sosyal ağlar uygulamaları pek iyi ve hızlı değil Tweetian ve FB Browseri yükleyebilirsin onlar gayet hızlı.
ilginiz için teşekkürler, depoyu biçimlendirdim ve yazılımı sıfırla ile attım şuan hem depoyu hem kartı biçimlendirip tekrar yükleme yapacağım,sonucu bildiriririm
- - - Eklendi - - -
depo ve hafıza kartı biçimlendirildi hard format atıldı ve sw reset ile yeniden yüklendi .. hala bekleme ekranından direkt aramaya dokununca 10 saniye ekran simsiyah olup daha sonra geliyor ekran... :/
yapacak birsey yok bende oyle hata olsa cozeyim ama yok.. baska cfw kullan kardesim

nokia 700 le de denendi dimi bu ? belki sadece 700 de oluyordur :/ çok da iyiydi halbuki, sebep olabileceğini düşündüğün bi mod var mı dostum ? onu çıkarıp tekrar deneyebilirim
- - - Eklendi - - -
denedim şimdi biri ararken de ekran simsiyah oluyo telefon 10 15 saniye çalıyor çalıyor kimin aradığı sonra geliyor![]()
hakan bütün gündür uğraşıyorum phoenix hata veriyor bir baktım bendeki phoenix 2011 şuan senin verdiğin 2012 +türkçe yamayı indiriyorum bu olur dimi 2011 de rm779 yoktu hata veriyordu dead flaş ta atsam olurmu?
evet hakan en sonunda oldu phoenix tenmiş sorun 2012 yi kurunca oldu bu arama yaparken sonlanırken titreşim çıkıyor ya bitek o hoşuma gitmedi geri kalan zaten mükemmel eline sağlık birde bu şimdi yine fp2 mi tema efektlerini nasıl kapatabilirim
evolsu yazılım sıfırla ile atacaksın... Deadda olur ama yazılım sıfırla şart... Zaten 2011 ile olmuyor benim verdiğimi kur sorunsuz atarsın flaşı
evet hakan en sonunda oldu phoenix tenmiş sorun 2012 yi kurunca oldu bu arama yaparken sonlanırken titreşim çıkıyor ya bitek o hoşuma gitmedi geri kalan zaten mükemmel eline sağlık birde bu şimdi yine fp2 mi tema efektlerini nasıl kapatabilirim