603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

morfrap

morfrap

Üye

yarın müsait olurmuyum bilmiyoeum neyse artık ne zaman denk gelirsek

- - - Eklendi - - -

sadece sertifika hatası almadan uygulama kurabiliceksin. diğer herşey orjinal kalacak...

aynen öyle . Sistem klasörlerine erişim de olacak. Yapabilirnisin şimdi. Sadece hackleneck dosyayı arsan yeter diğer dosyalar bnde var zatn

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle . Sistem klasörlerine erişim de olacak. Yapabilirnisin şimdi. Sadece hackleneck dosyayı arsan yeter diğer dosyalar bnde var zatn
yapmak birşey değilki... 5 dkmı bile almaz.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
361 170 899

6631
team id sifrem

arkadaşım şu udaya bi bakıver

amficci

amficci

Üye
nokia 603'ü kurdum canavar gibi çalışıyo teşekkürler :oke:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hakan ordamısın

mustipa

mustipa

Üye
elinde rehber haberleşme witgeti olan varsa siteye eklerse sevinirim

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeşim 5 dakikada flashladım tel harika oldu.kinetik kaydırma tel açılışı.geçişlerdeki hızlanma.tema simgeleri hepsi on numara.emeğine sağlık hakan kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
BaySerkan

BaySerkan

Üye
808'i şarj'a taktığımızda orta tuşun kırmızı yanmasını sağlayabilirmiyiz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
808'i şarj'a taktığımızda orta tuşun kırmızı yanmasını sağlayabilirmiyiz ?

yeşil tuşu belki yapabiliriz ama orta tuşu bilmiyorum denemek lazım ama 808 tlfnumda yok 701 de yapsak 808le uyumlu olurmu onu bilmem

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ok.anladım daha önce kullandığım başka Cfw'de sarj'a takınca ortadaki tuş kırmızı yanıyordu o yüzden sordum oluyorsa güncelleme ile gelirse güzel olur çünkü 808 de telefonun şarj olup olmadığını gösteren hiç birşey yok..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ok.anladım daha önce kullandığım başka Cfw'de sarj'a takınca ortadaki tuş kırmızı yanıyordu o yüzden sordum oluyorsa güncelleme ile gelirse güzel olur çünkü 808 de telefonun şarj olup olmadığını gösteren hiç birşey yok..
hangi cfw çekelim ondan :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye

hangi cfw çekelim ondan :)
5800da yeşil tuş yanıyor arkadaşa yükledim o cfyi.Usta sana bir sorum olacak benim sosyal uygulamalarının gelmesi için UDA içinde değişiklik yapınca bişey kaybedecekmiyim herhangi bir özellik ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5800da yeşil tuş yanıyor arkadaşa yükledim o cfyi.Usta sana bir sorum olacak benim sosyal uygulamalarının gelmesi için UDA içinde değişiklik yapınca bişey kaybedecekmiyim herhangi bir özellik ?
5800 ayrı sistemler farklı onlarla kıyaslamayın... orjinal udayı aktarınca sadece fazlalık uygulamar geri gelicek başka birşey değişmez

Scuderia.

Scuderia.

Üye
5800 ayrı sistemler farklı onlarla kıyaslamayın... orjinal udayı aktarınca sadece fazlalık uygulamar geri gelicek başka birşey değişmez
Hmm anladım usta bu ara pcye geçemiyorum geçince halledelim zaoamn tw dan.Bitek cfwyi yüklemek için geçmiştim ondan sonra pcye oturamıyorum derslerden :)

mustipa

mustipa

Üye
bende var rar içindeki dosyayı rofs2 deki private kasörün içine atın sonra flash atın nookıa cookerla yapacaksınız bu işlemi bu dosyayı 808 cfwsinin içinden aldım ben denedim 701 fp2 de işe yarıyor
bilmiyenler için söylüyorum bu dosya ortadaki menü tuşunun tel şarj olurken kırmızı yanmasını sağlıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende var rar içindeki dosyayı rofs2 deki private kasörün içine atın sonra flash atın nookıa cookerla yapacaksınız bu işlemi bu dosyayı 808 cfwsinin içinden aldım ben denedim 701 fp2 de işe yarıyor
bilmiyenler için söylüyorum bu dosya ortadaki menü tuşunun tel şarj olurken kırmızı yanmasını sağlıyor
hımm 808 olanlar denesin eğer çalışıyorsa 808 cfwlerde kullanılır... ama 701 ve c7 için lazım olmaz şarj için ayrıca ışığı var zaten...

- - - Eklendi - - -

Hmm anladım usta bu ara pcye geçemiyorum geçince halledelim zaoamn tw dan.Bitek cfwyi yüklemek için geçmiştim ondan sonra pcye oturamıyorum derslerden :)

tamam müsait olduğumuz zaman hallederiz

mustipa

mustipa

Üye
Benim 701 de oldu arkadaşım beyaz ışığı kırmızıya çevirdim yukarıdada yazdım aynısını şarj olurken kırmızı yanıyor mesaj geldiğindede beyaz yanıyor

Üst Alt