yaptığın cwf kaç mb

aynen ben de onu sordum ama
- - - Eklendi - - -
her halde galiba tahminen büyük bir ihtimal cwf leri upload yapıyodur![]()

Ooo hakan çok serisin yabu arada hakan yeni yılın kutlu olsun emeğine sağlık herkese mutlu yıllar..
rica ederimEyw çok saol kardeş
Saolasın dostum cfw inmek üzere biçimlendirmeleri yaptım yedeklemelerde hazır dosyaları beklıyorum.
- - - Eklendi - - -
Usta cfw yüklendi herşey çok güzel şuanlık fakat evols duvar kağıtları yok malesef![]()
Evet ordaymıs buldum.Kusura bakma galeride falan gözükmeyince bende yok sandım şuan herşey sorunsuz tek sıkıntım var ingilizce klavyeyi kabul etmiyor mesajlar bölümü ingilizce klavyeyi açınça yazmıyor atıyor ordan bi bakabilirmisin ?
hımm telefon hafızası / Prebuiltmedia klasöründe bak varmı
kardeş ben yükleyemiyorum kımızı bi uyarı geldi optionstan orada kırmızı yazan dosyayı sildim tam oluyo başladı diyecem böyle bir hata geliyor resim gözükmezse usb çıkart tak falan diyo bataryalı bişiler yazıyor ve yeniden dene seçeneği var sorun nedir ?
Evet ordaymıs buldum.Kusura bakma galeride falan gözükmeyince bende yok sandım şuan herşey sorunsuz tek sıkıntım var ingilizce klavyeyi kabul etmiyor mesajlar bölümü ingilizce klavyeyi açınça yazmıyor atıyor ordan bi bakabilirmisin ?
Usta ben bunları taşıdım depo hafızasına galeride gözüksün diye fakat bunlar Evols duvar kagıtları degil orijinal duvar kagıtları ?