ana sayfada resimle gösterdiğim yerden at gelicektir duvar kağıdı...Kadeş herşey çok güzel sadece wallpaper leri eklesen yeter başka bi sorun yok şuan çok teşekkür ederim
teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun....tebrik ediyor yeni yılını kutluyorum hakan kardeşim...
ingilizce yok ve klavyeden atıyorsa o sıkıntı ya. ingilizce olunca rahat yazılıyordu. bunu ekleyebilir miyiz forumda link var mı anlatımıyla ilgili?
keşke zamanında söyleseydinizAynen ingilizce klavyeden tuşlar büyüyordu daha rahat yazılıyordu hakan kardeş ekleyebilirse iyi olur.
İlk başta yanlış şekilde atınca flashı tam yüklenmemişti şimdi herşey güzel çok da güzel olmuş hoşlaştımBu arada magaza silinmiş diyen arkadaş klasörlere bakın magaza duruyor.

hakan nfe kullanmak şart mı cooker ile çekemez miyiz?
İlk başta yanlış şekilde atınca flashı tam yüklenmemişti şimdi herşey güzel çok da güzel olmuş hoşlaştım![]()
hehe bende suç ama koyucaktım resmi unutmuşum ve sizide uyaramadım... napim yorgunum kaç zamandır hem cfw hem işler ancak bu kadar...Arkadaşlar duvar kağidi 1 tane demi. Ekranda yüklü geldi. Araçlar klasörü boş mu
Saolasın usta cfw şuan sorunsuz gözüküyor heryerini kurcalamaya çalışıyorum sorun varsa bildireyim diye.

benim hazırladığım udanın içini boşalt orjinal udanın içindekileri at uygulamar geri gelir...Olur öyle şeyler insanlık haliŞimdilik bir sıkıntı yok gayet temiz gereksiz programlar kaldırılmış.Keşke office programı kalsaydı demeden geçemeyeceğim
Ayrıca ing diline alınca bende bir sıkıntı olmuyor
araçlar klasörü boş siz sonradan uygulama kurdukça uyumlu olanlar oraya gidecekAraçlar klasöründe bişey yok dimi. Peki gizli dosyalari ve sistemi görmek için yama aktif etmemiz gerekmiyomu. Son bişey daha güncellemelerdeki uygulamalari yükleyince normal ikonlarmi çikcak karşimiza

tamam o zaman hallettiysen sorun yokGerek yok o kadar şeye bana sadece office lazımdı onuda yükledim şimdi diğerleri gereksiz![]()

Dostum peki klasörü sildiğimizde tekrar oluşturursak yine siyah ikonlu ve içine uyumlu olanlar gidermi yoksa sadece ilk yüklü olanlaramı gider ?
uyumlu rom patcher ekte vericem şimdi onu kurun open4all yamasını aktif edin sistem tam erişim olucaktır...Peki gizli dosyalari ve sistemi görmek için yama aktif etmemiz gerekmiyomu
bilgi için teşekkürlerbu arada cfw yi yükledim de ingilizce dilde problem yok arkadaşlar. sanırım deminki arkadaşınkinde bi problem oldu sadece. normal klavye açılır ve çalışır durumda...

şeffaf olmamasının nedeni corede olan dosyasını unuttum değiştirmeyi ondan...mobil veri açık kapalı widget'ına bi bakın yükleyen arkadaşlar. orjinal haliyle kalmış o sanırım... ben kullanmıyorum fakat bende 3g şeffaf iken mobil veri orjinal halde çıktı...